Van itt olyan, aki 30 ev felett visszakoltozott a szuleihez egyeb okok miatt?
Te teljesen hü..e vagy.
Nem is mondok erre semmit.
"Elnézést kérek tőled, hogy "bzinak" születtem"
Miért is ?!
Nem, nem annak születtél !
Ugyanis NINCS "bzi" gén !
A környezeti hatások, a körülmények, külső hatások stb miatt lesz valaki bzi pl. sokan úgy, hogy kiskorában megrontotta valaki és esetleg még olyan kicsi korában, hogy nem is emlékszik rá vagy olyan családtag, aki elhitette vele, hogy az nem rossz dolog, hogy ez a szeretet stb vagy valaki belevitte, megismertette vele a másik oldalt esetleg csalódás érte a hetero oldalon, valamilyen tapasztalati behatás érte és ezért aztán úgy döntött, hogy ő más lesz és mivel azt látja a propagandában, hogy ez teljesen jó és szabad mindent, ezért aztán megszűntek a kétségei is...
És nem tőlem kell elnézést kérned, hanem saját magadtól és a jó Istentől.
Ez egy deviancia, amit manapság "büszkének" tartanak és erre írtam azt, hogy na ez a ciki, erre büszkének lenni ciki és az a ciki, hogy a szülő ciki!
Nem az a legnagyobb baj, ha valaki bzi, hanem az, ha ezzel kérkedik, erre büszke, ezt normálisnak sőt követendő példának és jó dolognak állítja be meg annyira nem tiszteli embertársait, hogy pl. pink tangában veri a fszát a Bibliához nyilvánosan az utcán, ahol akár még arra sétáló normális gyerekek is láthatják. Ez egyáltalán nem az elfogadást segíti, ez egy hamis propaganda!
És látod te is hogy kikérted itt most magadnak ahelyett, hogy csendben maradtál volna, mivel te nem a kiírt kérdéshez szóltál hozzá, hanem az önérzetedet érezted megsértve és az igazságot érezted betalálónak.
Manapság menő dolognak tartják a bziskodást a hlyék (nézd már meg pl. a Zsótájmos Zsoltit vagy a Whispertont hogy miket művelnek a neten és még támogatják meg éljenzik is őket), de bezzeg azt cikinek érzik, ha valaki mer a szüleivel lakni, őket segíteni és hagyományos értékrendű családban élni!!
Ébredjetek már fel!
Hogy lett a költözés témából LBTQ vita??🤣🤣
Amúgy nem mindegy mitől meleg valaki? Van aki menözésből lesz az, más pedig azért, mert az ellenkező nem jön be neki. Senkinek nem ártanak ezzel. Én inkább ezeken a non-binary szarokon akadok fenn. Meg mikor az aszexuálisok utcára vonultak, az kiégetett.
36-os: ezek már menthetetlenek, sajnos!
Nézd meg a 35-ös hozzászólást is, képtelen szöveget értelmezni és nem érti, hogy hogy jött ide a bziskodás.. :(
Az egyetemi éveimet leszámítva, amikor kollégista voltam, mindig otthon laktam. Nem sikerült túl jól az életem, így otthon ragadtam. A mostani fizetésemből nem tudnék egy albérletet fenntartani. Édesanyámmal ketten "elvisszük a boltot", intézek, amit kell, gondoskodok róla, amennyire tőlem telik, és ameddig tudok. Igyekszünk figyelni a mentális és fizikális egészségére.
Tartozásom nincs, az a kevés, amim van, az tényleg az enyém. Azzal, hogy otthon lakom, szerényebb megtakarításom is lett, mivel nem szórom a pénzt. Ez, amolyan vésztartalékként is szolgál.
Mivel a nők nem nagyon állnak velem szóba amúgy se, így nem kell attól tartanom, hogy párkapcsolat vagy randi miatt kellemetlen helyzet adódna abból, hogy otthon lakom.
Szüleimnél anno úgy alakult, hogy apám költözött oda anyámékhoz faluról, mert az övéké nagyobb ház volt, meg a így közelebbről járt be a munkahelyre. Aztán pár év után meg tudtak célozni egy OTP lakást, amit törlesztőre megvettek.
44/F
szerintem nagyon szerencsések akik úgy tudnak egészséges független életet élni, hogy több generáció együtt él, hiszen egyébként sokkal egyszerűbb és olcsóbb az élet
de persze az már nem egy szülő-gyermek kapcsolat, hanem egy felnőtt-felnőtt kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!