Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog lelkiszegény?

Boldog lelkiszegény?

Figyelt kérdés
Anno, évekkel ezelőtt írtam ki egy kérdést, más is örül-e, ha kész egy selejtezős nagytakarítással, mire 90 %-ban azt kaptam, vannak ilyen lelkiszegények, akiknek ez elég, nincs is életük. Még mindig mindenki úgy gondolja, hogy aki örül a tiszta, rendes otthonnak, a gyerekeivel, unokáival való találkozásoknak, az mind 4 elemit végzett lelkiszegény?

#otthon #unokázás #Lelkiszegény
ma 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Én csak azt gondolom, hogy elég nagy baj, hogy te még most is ezen kattogsz...
ma 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Ezeknek a figuraknak mi az "elet"?
ma 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Én pl. örülök az ilyesminek.

Lassan költözünk, alig várom, hogy szortírozva összecsomagoljunk, hogy valóban csak a szükséges cuccainkat vigyük át a házba, ahol előzetesen szépen kitakarítok, megmosom az ablakokat és berendezkedünk.

Majd visszajövök a bérelt lakásba és ott is kitakarítok, hogy úgy adjam vissza a tulajnak, ahogy kaptuk, rendben.

Nem 4 elemim van:) Főiskolai közgazdász diplomám. Attól még az otthonnal, családdal kapcsolatos témák igenis érdekelnek, sőt esetleg boldoggá és elégedetté is tesznek.

ma 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Biztos vagyok benne, hogy más is örül, szereti a rendet, tisztaságot.

Itt a probléma az, hogy miért érzed úgy, hogy ezt ki kell írni egy ismeretlen közegbe?

Nincs családod, barátaid, akikkel ezt megbeszélheted? Miért ide?

Na ezen gondolkozz.

ma 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem gondolom, hogy lelkiszegény lenne az ilyen, de remelem, ezeken kívül más orome is van az életben.
ma 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
Boldogak a lelki szegények
ma 14:47
 7/9 anonim válasza:
100%

Te minden apró-cseprő dologban mások jóváhagyására szorulsz?

Az emberi idegrendszerre elemi hatással van a kupi és a rend. Természetes, hogy örülsz neki, ha sikerül szép rendet, tisztaságot varázsolnod. És ott van még a jól végzett munka öröme is.

ma 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem, hogy miért nem örül az ember a csaladjaval, minek kell ezt megosztani a mindenkivel is, főleg úgy, hogy névtelen az oldal ? Jó, hogy nem trollkodják össze.

Évekkel ezelőtt azért neked is lehet életed kérdező ha most is ezen rugózol.

Jó, hogy nem vérbosszút esküdtél mert az elérte volna a mindenkit is.

ma 16:03
 9/9 Grizesteszta ***** válasza:
Ket diplomas IT-s es kozgazdasz vagyok, most foztem vacsit a paromnak, mert tudom, hogy ms nem volt ideje ebedelni. En is elegedetten oltottam el a villanyt a patikatiszta konyhaban, ahol 3 perc alatt fogom befejezni a vacsit, amikor ma ejfel korul hazaer. Szerintem ez olyan fajta 'joerzes', amit te is es meg sokan masok is ereznek, legfeljebb nem irjak ki ide.... de miert ne irhatnad? Nem csak arra van ez a forum, hogy Megcsalt? Nòmààlisazijen? Legyen sok elegedett pillanatod!
ma 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!