Boldog lelkiszegény?
Én pl. örülök az ilyesminek.
Lassan költözünk, alig várom, hogy szortírozva összecsomagoljunk, hogy valóban csak a szükséges cuccainkat vigyük át a házba, ahol előzetesen szépen kitakarítok, megmosom az ablakokat és berendezkedünk.
Majd visszajövök a bérelt lakásba és ott is kitakarítok, hogy úgy adjam vissza a tulajnak, ahogy kaptuk, rendben.
Nem 4 elemim van:) Főiskolai közgazdász diplomám. Attól még az otthonnal, családdal kapcsolatos témák igenis érdekelnek, sőt esetleg boldoggá és elégedetté is tesznek.
Biztos vagyok benne, hogy más is örül, szereti a rendet, tisztaságot.
Itt a probléma az, hogy miért érzed úgy, hogy ezt ki kell írni egy ismeretlen közegbe?
Nincs családod, barátaid, akikkel ezt megbeszélheted? Miért ide?
Na ezen gondolkozz.
Te minden apró-cseprő dologban mások jóváhagyására szorulsz?
Az emberi idegrendszerre elemi hatással van a kupi és a rend. Természetes, hogy örülsz neki, ha sikerül szép rendet, tisztaságot varázsolnod. És ott van még a jól végzett munka öröme is.
Nem értem, hogy miért nem örül az ember a csaladjaval, minek kell ezt megosztani a mindenkivel is, főleg úgy, hogy névtelen az oldal ? Jó, hogy nem trollkodják össze.
Évekkel ezelőtt azért neked is lehet életed kérdező ha most is ezen rugózol.
Jó, hogy nem vérbosszút esküdtél mert az elérte volna a mindenkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!