Miért kell a facebookra minden 2ik párnak a gyerekéről fotót kitenni? Ettől ők többnek érzik magukat? Tényleg ennyi lelkiszegény ember van? : )
Azt ertem, hogy nem erted, de hogy ezt ilyen gyoker stilusban kell eloadni, hogy lelkiszegenyek meg stb?
Konkretan mi bajod van?
Nem gondolnam, hogy egy kocsirol 50 kepet feltenni (ami egy elettelen targy, es gyakorlatilag mindig ugyanugy nez ki) egyenlo lenne, vagy barmilyen fomaban is helyen valobb, mint az, ha valaki a gyerekerol (aki ido kozben cseperedik, es kozos elmenyekben van reszuk) tesz fel ugyanannyi kepet.
Miert gondolod, hogy jogod van ilyen stilusban minositeni barkinek barmilyen megosztasat? Ha nem tetszik, nem kell nezegetni.
Es meg mielott felreetrened, en kb semmit nem oszok meg magamrol rendszeresen (kb 2 evvel ezelott, az eskuvoi fotokbol tettem fel utoljara nehanyat, profil kepet evente 1x szoktam valtoztatni), sot! gyerekem sincs meg, tehat ot sem mutogatom.
En szemely szerint ugyanigy nem ertem a koktelozos, ebedelos, reggelizos, kavezos, meg a kacsacsoru szelfizoket sem, ugyhogy ilyen alapon nem igazan tennek kulonbseget, hogy ki a lelkiszegeny, vagy ki nem...jelen pillanatban inkabb aggatnam rad ezt a jelzot.
De emugy kerdezd meg az ismeroseidol, akik kiteszik, vagy nekik mar nem mered eloadni ezt a stilust?
5:
Épp ez a biztosíték arra, hogy 20 év múlva már nem lesz népszerű a Facebook. Nagyon nem lesz menő olyan oldalra regisztrálni, ahol a szüleid több száz csecsemő kori képet posztoltak rólad :-)
Mindenki a saját életéről posztol.
Én inkább azokat tartom abnormálisnak pl aki állandoan focistákrol meccsekről posztol, közben semmi köze a sportághoz azonkivul hogy általánosban focizott.
Ma egy szerencsétlen aki ha egy focimeccsre eljut nézőként az már nála nagy wasistdas
Vagy pl van egy beteg féltékeny srác aki minden exét nyilvánosan járatja le. Már sajnálom a kövi áldozatát előre
Ja es nem egy pasi, aki el kezdett edzeni de amugy totál bi, vagy igazábol az neki az edzés hogy a hájas vádliját fényképezi a teremben, röhejes hogy Arnoldrol (Sczwarzenegger ha jol irom)posztolgatnak..közük nincs hozzá
Nekem ezek az abszurdzmok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!