Nem fura, hogy testvérem sógornője ilyeneket ír a messenger csoportba?
Nővérem csinált még régebben egy messenger csoportot, amiben a mi családunk, meg persze a férje családja is benne vannak, azzal a céllal, hogy az ilyen összejöveteleket, mint pl a gyerekek szülinapja, meg lehessen beszélni. (A férj családja amúgy nagyobb, ott több a kisgyerek stb. úgyhogy ők nagyobb részét teszik ki a csoportnak.) Nos a sógornője vagy nem tudja, hogy mi is benne vagyunk ebben a csoportban vagy csak nem érdekli, de most is írt, hogy az ő gyerekeinek majd mit vegyenek karácsonyra meg mit ne. Nyilván mi nem szoktunk venni nekik, gondolom ez azért máshol se szokás, szóval nem meglepő, hogy a nővérem férjének a családjának mi nem ünnepeljük se a szülinapjukat se karácsonyra nem veszünk nekik ajándékot stb. Jó, persze most mit lehet ezzel csinálni, semmit, csak ignorálni az ilyen üzeneteket és kész, nyilván nem fogok neki szólni meg semmi, csak amúgy ebből már egyszer volt kis félreértés, mert pár éve írt, hogy szeretne tartani náluk egy ilyen "batyus" összejövetelt, mert hogy több szülinap is (asszem 4) van akkor a családban és azért. Aztán mintha észbe kapott volna, hogy mi is benne vagyunk a csoportban és írta, hogy nekünk is szól a meghívás. Kicsit furán jött ki, nem vagyok benne biztos, hogy eredetileg is meg akart volna hívni minket is. Meg hát az is fura volt, hogy azt se tudtuk, hogy kire gondol azalatt a 4 ember alatt, akinek szülinapja lesz, egyik a nővérem volt, de amúgy a többi az ő családtagjuk. Úgyhogy nem is mentünk el se mi, se anyukámék.
Na mindegy, igazából csak vélemény érdekel, hogy ez csak szerintem fura és kicsit sértő vagy nem is tudom, hogy rólunk nem vesz tudomást, vagy más szerint is?
Persze van ennél azért nagyobb problémám az életben, nem fogok ezen pattogni, nyugi.
Mikor találkoztál vele utoljára?
A nővéreddel nem tudsz erről beszélni?
Nem fura. Ami nem rád vonatkozik információ azt ignorálod és kész. Szerintem sokkal jobb egy ilyen nagy csoport, mint 100 kicsi 2-3-5 emberrel és így alkalomadtán 5-10 helyre kell bemásolni ugyan azt az infót, hogy mindenkihez eljusson, közben lehet hogy három csoportban három különböző dolgot beszélnek meg, aztán lehet pontosítgatni, magyarázkodni.
De ha téged ez ennyire zavar, nem tudsz tovább görgetni, akkor mond meg a tesódnak, hogy te innen kilépsz és ezentúl neked minden infót külön küldjön el.
Á, én nem akarok ebből senkinek problémát csinálni, nővérem hozta létre ezt a csoportot, hogy ne kelljen mindenkinek külön írnia, hogy a gyerekek szülinapját megbeszéljük, hogy mikor legyen tartva. Nem akarok lemaradni vagy bármi, úgyhogy nem fogok kilépni, meg amúgy sértődést se akarok senki részéről ebből.
2-es úgy érted, hogy a nővérem sógornőjével mikor találkoztam? Még nyár elején az unokahúgom szülinapján.
Amúgy elgondolkoztam, hogy nem sokára nekem is megszületik az első gyerekem, majd én is ebbe a csoportba írjam ki, hogy mikor lesz, illetve mit hozzanak keresztelőjére? 😃 Mert hát igazából ugyan az a felállás csak fordítva. Sőt tovább megyek, meghívom a csoportba a férjem családját is, hogy akkor én is ott tudjam megbeszélni a dolgokat. 😅
Kinőtte magát a csoport, csak lehet így mondani. Csináljátok több kis csoportot, az legyen benne aki érdekelt.
A nővér csináljon magának egy saját csoportot a saját szűk családdal, úgy ahogy a nővéred. Benne lesz a testvére (sógorod) es annak felesege (a nővered), de te szemely szerint nem.
A te csoportokban benne lesz akiket te akarsz.
Lépj ki a csoportból szerintem. Csinálj a nővéreddel egy másikat. Ez neked kellemetlen.
Nekünk is volt ilyen csoport, idegennek éreztem benne magam- kiléptem, ennyi.
Szerintem ebben semmi nincs. Akire vonatkozik az úgy is tudja.
Ha ti velük nem jártok össze, nem vesztek a gyerekeiknek ajándékot, akkor ezeket az üziket nem is kell magadra venni.
Nem látok ebben semmi furát.
Ha te anno nem tudtak kié a 4 szülinap, akkor miért is vártál volna meghivást rá? Nem is értelek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!