Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fura, hogy testvérem...

Nem fura, hogy testvérem sógornője ilyeneket ír a messenger csoportba?

Figyelt kérdés

Nővérem csinált még régebben egy messenger csoportot, amiben a mi családunk, meg persze a férje családja is benne vannak, azzal a céllal, hogy az ilyen összejöveteleket, mint pl a gyerekek szülinapja, meg lehessen beszélni. (A férj családja amúgy nagyobb, ott több a kisgyerek stb. úgyhogy ők nagyobb részét teszik ki a csoportnak.) Nos a sógornője vagy nem tudja, hogy mi is benne vagyunk ebben a csoportban vagy csak nem érdekli, de most is írt, hogy az ő gyerekeinek majd mit vegyenek karácsonyra meg mit ne. Nyilván mi nem szoktunk venni nekik, gondolom ez azért máshol se szokás, szóval nem meglepő, hogy a nővérem férjének a családjának mi nem ünnepeljük se a szülinapjukat se karácsonyra nem veszünk nekik ajándékot stb. Jó, persze most mit lehet ezzel csinálni, semmit, csak ignorálni az ilyen üzeneteket és kész, nyilván nem fogok neki szólni meg semmi, csak amúgy ebből már egyszer volt kis félreértés, mert pár éve írt, hogy szeretne tartani náluk egy ilyen "batyus" összejövetelt, mert hogy több szülinap is (asszem 4) van akkor a családban és azért. Aztán mintha észbe kapott volna, hogy mi is benne vagyunk a csoportban és írta, hogy nekünk is szól a meghívás. Kicsit furán jött ki, nem vagyok benne biztos, hogy eredetileg is meg akart volna hívni minket is. Meg hát az is fura volt, hogy azt se tudtuk, hogy kire gondol azalatt a 4 ember alatt, akinek szülinapja lesz, egyik a nővérem volt, de amúgy a többi az ő családtagjuk. Úgyhogy nem is mentünk el se mi, se anyukámék.

Na mindegy, igazából csak vélemény érdekel, hogy ez csak szerintem fura és kicsit sértő vagy nem is tudom, hogy rólunk nem vesz tudomást, vagy más szerint is?

Persze van ennél azért nagyobb problémám az életben, nem fogok ezen pattogni, nyugi.

nov. 18. 14:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Félreértettétek én nagyon nem akartam meghívást arra a szülinapra. Visszanéztem, hogy zajlott a beszélgetés, hát úgy volt, hogy írta mivel 4 ember szülinapja van akkortájt ezért szervezne egy batyus összejövetelt magukhoz. Miután ezt leírta, egy külön üzenetben hozzátette, hogy mi is mehetünk. Én ezt akkor úgy értelmeztem, hogy csak utólag kapcsolt, na meg nekem furi lenne hozzájuk menni, azt se tudom pontosan hol laknak. Úgyhogy írtam, hogy köszönjük a meghívást, de nekünk nem jó az időpont, nem megyünk. Erre írta, hogy pedig jó lenne, ha mi is mennénk, mert az egyik szülinap a 4-ből a testvéremé (tudom mikor van a szülinapja, de két héttel az adott dátum után volt, nekem nem esett le, hogy ő is benne van az ünnepeltekben). Na ez nekem szarul esett, hogy így felhívja a figyelmemet a nővérem szülinapjára, mintha én nem tudnám mikor van, mindezt x ember előtt a csoportban... Erre én meg rákérdeztem, hogy amúgy ki ez a 4 ember, ha szabad tudni. Na mindegy rosszul jött ki, az a lényeg, de már pár éve volt, úgyhogy ezt elengedtem.
nov. 19. 08:47
 12/12 anonim ***** válasza:

9,10. Ez azért zavaró, mert álladoan nem fogod azt olvasgatni azt, amihez semmi közöd sincs. Példának volt egy esküvői csoport, amit egyértelmű okból hoztak létre. De egy idő után az emberek elkezdtek bele írogatni mindenféle dolgokat, tele mesebeli GIF-ekkel, mint az óvodások. Én meguntam ezt és lehalkitottam, hogy ne jelezzen a csoport. Tehat allandóan jelzett a telefonom amit bem szeretek, mert nem tudom hogy mi a fontos infó és mi nem. Így történt meg hogy kihagytam a fontos üzenetet.

A kérdező raszanta az időt, és elolvasta a csoportba nem illő üzeneteket is.

nov. 19. 12:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!