Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha menyetek nem...

Mit szólnátok ha menyetek nem engedné hogy a facebookra tegyetek fel képeket az unokátokról?

Figyelt kérdés
2024. júl. 18. 20:31
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%

Igazat kell adnom a többségnek.

Nagyon de nagyon sok öregnek/nyugdíjasnak halvány lila fingja sincs arról, hogy milyen veszélyeket tartogat az internet, meg ki mit lát ott. Nekem is vannak Facebookon nyugdíjas ismerőseim, és amiket posztolnak, csak a fejemet tudom fogni: a kamu idióta álhírek mellett kisbabáról teljesen pucér kép, hogy "jaj milyen cuki", fotó a lakásról/háztól, hogy a betörők is jól feltérképezhessék, mi hol van, és még sorolhatnám.

Én senkiről sem teszek fel képet, pláne nem az engedélye nélkül. Ez a gyerekre is vonatkozik.

NEM valóak az internetre a kisbabás-kisgyerekes képek, főleg nem akkor, ha ez hiányos vagy teljesen hiányzó öltözettel párosul.

2024. júl. 19. 21:54
 62/65 anonim ***** válasza:
94%

Én nem értek egyet azokkal, akik azt írják, hogy nem tennének ki képet az unokáról, mert az internet tele van veszéllyel...

Már megbocsássatok, de nagyszülőként nektek nem dolgotok ezt mérlegelni. A szülő nem véletlenül kért meg erre, onnantól kezdve, hogy azt mondta, hogy ne rakjatok ki képet, nincs min gondolkodni. Nem azért nem raktok ki képet az unokáról, mert veszélyes az internet, hanem azért, mert a szülő erre kért. Pont.

A másik, hogy valaki nagyon írogatta, hogy ha pl. az anya megkért, hogy ne rakd ki, akkor odamenne az apához, és megkérdezné az ő véleményét is. Ilyen azonban nincs. Ha az egyik szülő megkért, akkor neked ahhoz kell alkalmazkodni, óriási nagy tiszteletlenség a gyereked/vejed családja ellen, ha nekiállsz a szülőket egymás ellen ugrasztani. Ha az én családommal kapcsolatban egy nagyszülő ilyet csinálna, többet nem látná az unokáját, az biztos.

2024. júl. 19. 22:46
 63/65 anonim ***** válasza:
77%
Egyetértek. Én sem fogom engedni.
2024. júl. 21. 07:57
 64/65 anonim válasza:
Én sem engedem a nagyszülőknek, hogy képet rakjanak fel a gyerekemről a közösségi oldalakra. Nagyon nehezen, de végül is elfogadták.
2024. júl. 24. 17:06
 65/65 anonim ***** válasza:
81%
Illik tiszteletben tartani a kérését! Amúgy nem értem, hogy miért kell gyerekről állandóan képet közzétenni. Sajnos sokan bele sem gondolnak abba, hogy a későbbiekben ez akár az iskolai bullying, de akár pedofilia melegágya is lehet.
2024. júl. 29. 00:57
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!