Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a megfelelő...

Szerintetek mi a megfelelő reakció ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A fürdőszobában készülődtök reggelente, és te ráfújsz a pólódra sprayt (jó erőset), én pedig emiatt alig kapok levegőt, ki kell mennem onnan, és emiatt nem tudod befejezni a készülődést. Megkérem, hogy az előtérben fújd be magad, ne egy zárt térben, amit használunk. Hogy reagálsz?

máj. 26. 12:59
 81/91 anonim ***** válasza:
34%

80-as, miért máshol nem zavaró a deoszag? Azonnal elillan vagy mi? :D Vagy a kérdező férje menjen le a ház elé befújni magát, hogy a hercegnőt még véletlenül se zavarja a sminkelésben?

Hagyjuk már. Ez csak hiszti a semmin.

máj. 28. 07:30
 82/91 anonim ***** válasza:
59%

Undorito mikor valaki egy picsányi furfobe korbe fujkalja magat , valoban tok sok ideig nem lehet bemenni.

Gondolom akik szerint ez hiszti es kibirhato azok még sose eltek ilyen emberrel.

máj. 28. 07:56
 83/91 anonim ***** válasza:
73%

Ez tényleg már vicc kategória, egy ilyen kérdésből ilyen "propaganda hadjárat" lett🤣

Egyik a másik után megy...a hülyeségbe...

Nem mindegy mennyi ideig van a fürdőben? Ki alkalmazkodik? Stb válaszok

A kérdésre a válaszom: vszinu ha ilyen probléma felkerült ide , sajnos már a sok problemának a teteje lehet ez...

Szerintem gondolkozz el a kapcsolatokon, jo irányba halad e, megvan e a kellő tisztelet egymás iránt

Igen, kimehetne befújni magát, de nem teszi

A kérdés az, miért nem?

máj. 28. 08:21
 84/91 anonim ***** válasza:
33%
83, miért nem? Mert nyilván nem a kérdés kiírása előtti napon költöztek össze, és a kérdező eddig nem hisztizett. Most kitalálta, hogy neki ezzel baja, van. Teljesen jogosan érzi a apsi, hogy ha eddig jó volt, jó lesz ezután is.
máj. 28. 08:29
 85/91 anonim ***** válasza:
86%

Barom sogorommal evekig veszekedtunk ez miatt.

Akkor lett valtozas mikor anyam azzal fenywgette meg, hogy lehet takarodni vagy lesz szives mashol fujkodni.

Noverem birka mod kussolt, o azota is fuldoklik miota elkoltoztek .

máj. 28. 09:18
 86/91 A kérdező kommentje:

Meglepve látom, hogy pörögnek a válaszok. :) Nem gondoltam volna, hogy ilyen agressziót vált ki a kérdés. :)

82-es:

Nyugodj le. :D 2 napja ezen rugózol, ennyire nincs életed? :) Nő vagy vagy férfi? Van párod vagy nincs? Hány éve vagytok együtt? Most már érdekelne, mert mentálisan óriási bajok vannak veled. Kíváncsi vagyok, még hány hsz-ben tudod ragozni, hogy én "vakolom" az arcom és hogy én ugyan milyen kompromisszumot kötök/kötöttem. A válaszaim úgy látszik nem nagyon érdekeltek, de a lényeget nem sikerült megragadnod, hogy a valódi kérdésre melyik választ jelölted be. :)

Ha mély sebeket téphettem fel, akkor sajnálom.

Remélem, még 1 hét múlva is szórakoztatsz és ezen lovagolsz. Kíváncsi vagyok, hogy tudod ezt még tovább ragozni és milyen válaszokat rittyentesz egy vadidegen ember felé. Azért javaslok egy szakember segítségét is, mert valami nagyon nem 100-as nálad.

máj. 28. 21:58
 87/91 A kérdező kommentje:

Bocs, helyesbítek, nem 82-es, hanem 81!

Ne haragudjatok, nem lógok a GYK-n. Rohadt fárasztó napom volt és még csak most tudtam elolvasni ezt a rengeteg kommentet... Már kettőig alig látok.

72: nem túltolt hiszti már bocs, egy zárt térben bent ragad a szag. Pontosan tudom, hogy nálunk ennyi, mivel nézem az órát, hogy időben elinduljak dolgozni...

A legjobb, mikor a száddal veszel levegőt, és lenyeled. Szóval az Old spice ízét is ismerem már. :D

Többire nem reagálok, mert vagy oltári baromságot mondtatok, vagy magánügy, vagy nem tartozik a kérdéshez.

Amúgy ha valakit érdekel, fújás most már kint történik és mindenki boldog. :)

A jófej kommentelőknek pedig ment a zöld részemről, köszi.

máj. 28. 22:08
 88/91 anonim ***** válasza:
80%
Az, aki ebből ekkora problémát csinál, és nem képes máshol befújni magát, ha erre kéri a másik, semmit nem tud a szeretetről.
máj. 30. 01:15
 89/91 anonim ***** válasza:
19%
Nekem biztosan nem kellenél!
máj. 30. 04:05
 90/91 anonim ***** válasza:
34%

És mi a bajod azzal hogy bent ragad a "szag"? Hány flakonnal fúj magára hogy ez ekkora probléma? Persze elhiszem hogy 2 gyors fujast is lehet érezni, de azért ettől még bőven lehet levegőt venni pár perc múlva. Vagy terhes vagy hogy egy kis illattol/szagtol is kiakadsz?

Egyébként meg nem értem miért beszélsz zárt fürdőszobáról, mert ha se ablak, se szellőző akkor nem alap hogy nyitva hagyjátok az ajtót? Azt mondod le is tusol reggel a párod, akkor gondolom a párát csak ki kell engedni valahova hogy ne egye meg a penész a fürdőszobát. Úgy meg kijon a spray is és tényleg csak egy minimális illat marad.

máj. 30. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!