Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a megfelelő...

Szerintetek mi a megfelelő reakció ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A fürdőszobában készülődtök reggelente, és te ráfújsz a pólódra sprayt (jó erőset), én pedig emiatt alig kapok levegőt, ki kell mennem onnan, és emiatt nem tudod befejezni a készülődést. Megkérem, hogy az előtérben fújd be magad, ne egy zárt térben, amit használunk. Hogy reagálsz?

máj. 26. 12:59
 11/91 A kérdező kommentje:
Nem zavarjuk egymást, van egy ütemünk, csak egy kompromisszumos megoldás kell az ő részéről is (minden másban én! alkalmazkodom), hogy tegyen két lépést és a két mozdulatot tegye egy picit arrébb. Ezért ti utolsó kettő, ha jól értem, nem tennétek meg, inkább azt várnátok, hogy korábban keljek 1 órával? A páromnak semmilyen "áldozatot" nem kell hoznia, csak nekem?
máj. 26. 13:50
 12/91 anonim ***** válasza:
76%
milyen egy óra? NEked egy óra kell a fürdőben? MErt annyival kellene előbb kelned, hogy előtte végezz a fürdőben...
máj. 26. 13:52
 13/91 anonim ***** válasza:
80%
Bakker, téged zavar, nyilván neked kell tennie ellene. Sminkelni amúgy a fürdőszobán kívül kb minden helységben lehet.
máj. 26. 13:52
 14/91 A kérdező kommentje:

10-es: a vakold a fejed elég sértő és bunkó megnyilvánulás (pláne, ha látnád, nagyon nem ez történik :)), de reagálok erre is, mert vetted a fáradtságot és írtál.

Az egész fürdőszobát nem tudom magammal vinni és van egy határ, nem is fogom. Úgy látom, te olyan ember vagy, akit nem érdekel senki és semmi, csak saját maga. Szégyelld magad.

máj. 26. 13:53
 15/91 anonim ***** válasza:
73%
Miert kell az egesz fürdőszobát magaddal vinni sminkeleshez ?
máj. 26. 13:54
 16/91 anonim ***** válasza:
79%
Vihar a biliben! Micsoda szégyen, hogy két felnőtt ezt a semmit nem tudja 10 másodperc alatt elrendezni! Ha 2 sprayfújaton így felhúzod magad, akkor hogyintéztek házvásárlást, felújítást? Minek vagytok együtt, ha mindenben te alkalmazkodsz, és pont a dezodor veri ki nálad a biztosítékot?
máj. 26. 13:55
 17/91 A kérdező kommentje:

Tehát pár ember szerint kimegy a párom (és ő is tesz egy lépést a kompromisszum felé), hogy arra a pár másodpercre megteszi értem, hogy fogja a dezodorját és fúj kettőt egy picit arrébb, mint beszorít agy zárt részre, lesz*va a másikat, hogy ő mit csinál és a másik orra alá fúj? Szerintetek ő csinálhat amit akar, a másik pedig ugráljon, ahogy ő akarja? Ez szerintetek egy normális hozzáállás egy kapcsolatban?

A készülődésbe nem csak a szempillaspirálozás, hanem fogmosás, arctisztítás, fésülködés is beletartozik, vagy ti nem csináltok ilyet? (Ezekhez összesen elég 30 perc.)

máj. 26. 13:59
 18/91 anonim ***** válasza:
58%

A válaszokat olvasva, nem csoda, hogy itt tart a kapcsolatok, házasságok többsége...kompromiszszumkészség teljes hiánya, mindenki nekiesik a másiknak (jelen esetben a kérdezőnek)...

Egy ember említette, hogy a probléma tálalása a megoldás kulcsa. Neki működő párkapcsolata lehet!

máj. 26. 14:01
 19/91 anonim ***** válasza:
78%
Nem mész be akkor, amikor fúj! Utána ő kinyitja maga után az ajtót, te meg még vársz 2 percet, míg kimegy a spray! Nem negyedóra!
máj. 26. 14:02
 20/91 A kérdező kommentje:

16-os ez egy jó kérdés, és igen, a kapcsolatunk sokszor ilyen. Ezért is kérdeztem. Pitiáner dolog, a kérés is az, véleményem szerint az az alap, hogy persze, kimegyek, nekem ez nem ügy, megoldom és ne haragudj, ha téged eddig ezzel zavartalak, de nem ez volt a reakció. A kérésem normális hangnemben történt, mégis bunkó választ kaptam, mint ahogy itt páran is hasonlóak a férjemhez. Sajnálatos, és mélységesen bánt, hogy ennyire sok önző ember van.

Elgondolkoztam azon, hogy mik a reakciói, és mi az a határ, ami már nem fér bele nálam? (Sok csipp-csupp dolog, mert nyilván ez is az.)

A normális és nem bunkó, frusztrált emberektől jövő válaszokat továbbra is köszönöm.

máj. 26. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!