Szerintetek mi a megfelelő reakció ebben az esetben?
Mi lenne, ha reggeli készülődést egy fürdő ablak nyitással kezdenél, vagy elindítanád az elszívó ventilátort? Gondolom te is ott fújod be magadat.
Ha nem bírod a párod sprayét akkor kérd meg keressen másik fajtát.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nincs sajnos szellőztetési lehetőség. Pont emiatt kelek később, hogy nagyjából végezzen, ne legyen pára, el kezdenék sminkelni. (Előtte már mindent megcsinálok, amit lehet.) Teljesen én alkalmazkodom hozzá. A legvége nála 2 fújás, amitől nekem még a számban is érzem a spray illatát, és megfulladok tőle, emiatt az aeroszolos spratytől legalább 15 percig nem lehet megmaradni a fürdőszobában.
Nekem is el kell indulnom dolgozni. Előbb kelni nem megoldás, mert akkor vagyok bent, mikor a többiek munkahelyi egyeztetések, megbeszélések vannak.
Csak annyit kérek, ha kimegy 2 méterrel arrébb és ott fújja be magát, akkor mindenki boldog. Ez a két fújás máshol akkora kérés lenne, nagy fáradtság?
Előbb kelni nem megoldás, mert akkor vagyok bent, mikor a többiek munkahelyi egyeztetések, megbeszélések vannak.
Aha... tehát azért nem tudsz hét helyett hat ötvenkor kelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!