Mit lehet tenni ilyen esetben? Mi a legjobb reakció? költözés egyelőre nem opció..
Ki kell rakni otthonról. Saját magánál ordibáljon, ne ott, ahol mások is laknak.
Egyébként nem beteg?
Hány éves vagy?
Mi az, hogy nem opció?
Az változtat, akik szenved. Nem a nővéred írt ki kérdést.
Egy kérdés: ezt miért hagyjátok?
Mindenkivel azt lehet megtenni, amit hagy. Itt meg egy elmebeteg terrorizálhat mindenkit. De miért? Ő tartja el az egész családot?
Szülő mit csinál ilyenkor?
Egyébként beszélni vele a viselkedéséről.
Felesleges beszélni vele, azt hiszed, érdekli? Oké, megpróblhatod, és az lesz a válasza, hogy ő tökéletes, neked meg kss legyen.
Mondjuk velem egyszer üvöltött az öcsém valamin - kivágta a hisztit -, lendületből szájon vágtam.
Nem vagyok verekedős, egy kezemen meg tudom számolni, mikor ütöttem meg valakit, de a három centiről az arcomba ordítás már bőven túlmegy a tűréshatáromon.
Akkor azért üvöltött, mert fájt neki; így járt, de megtanulta, hogy nem viselem el ezt a fajta állatias viselkedést (azóta sem ordít velem - a családunk többi tagjával igen, velem nem mer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!