Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a megfelelő...

Szerintetek mi a megfelelő reakció ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A fürdőszobában készülődtök reggelente, és te ráfújsz a pólódra sprayt (jó erőset), én pedig emiatt alig kapok levegőt, ki kell mennem onnan, és emiatt nem tudod befejezni a készülődést. Megkérem, hogy az előtérben fújd be magad, ne egy zárt térben, amit használunk. Hogy reagálsz?

máj. 26. 12:59
 41/91 anonim ***** válasza:
83%
Ott elakadtam, hogy a pólóra sprayt fújni. Ezt miért kell?
máj. 26. 14:55
 42/91 anonim ***** válasza:
76%
Szavaznék, ha lehetne normális opcióra szavazni
máj. 26. 14:59
 43/91 A kérdező kommentje:

40: Én stiftet használok. Parfümöt akkor használok, mikor ő már elment a lakásból. Egyszerre kelünk, és ő előbb megy dolgozni, mint én. Megkérte, hogy akkor én is kint fújjam be magam, így teszek, még ha rajtam kívül nincs is otthon senki. Cserébe most már ő is kint fújja be magát. Ez lett a kompromisszumunk eredménye.

41: Ezt én sem értem, keresztet húz. :) (Szerintem nincs sok értelme, de ő tudja.)

42: Mit mondanál, választanál?

máj. 26. 15:03
 44/91 anonim ***** válasza:
82%
A szavazásod arról szól, hogy mit csináljon a férjed. Mért nem arról, hogy mit csinálj te? A más viselkedését te nem tudod meghatározni, csak a sajátodat. De akkor is várom a választ arra, hogy mért vagytok együtt, ha elküldtél melegebb éghajlatra. Nyilván nem a spray az egyetlen konfliktusforrásotok.
máj. 26. 15:05
 45/91 anonim ***** válasza:
63%

"Egyszerre kelünk"

A meséd elején nem ezt írtad kislányom.

máj. 26. 15:09
 46/91 A kérdező kommentje:
44: nem tartozom neked semmilyen magyarázattal, te pedig nem kérhetsz számon. A kérdéstől nem fogok eltérni, szavazás van, és az eredmények már alakulnak.
máj. 26. 15:11
 47/91 anonim ***** válasza:
76%
Persze, hogy nem tartozol, alkotói szabadság gondolom.
máj. 26. 15:14
 48/91 anonim ***** válasza:
75%

Pont emiatt kelek később

Egyszerre kelünk

Oké, akkor ez a kérdés ennyi volt, legközelebb légy alapos, mikor kiötlöd a mesét.

máj. 26. 15:16
 49/91 anonim ***** válasza:
52%

Szegyelheti magát a kérdező!!

El ne olvadj a dezodortól!

Szerencsétlen férj, milyen élete lehet ilyen nő mellett?! 😭😭😭

máj. 26. 15:55
 50/91 anonim ***** válasza:
67%
Ha a befújástól fuldokolsz, utána hogy bírsz meglenni mellette, ha több órán át érezhető?
máj. 26. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!