Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális reakció vagy...

Ez normális reakció vagy meneküljek?

Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk a férjemmel, most költöztünk a szép felújított házunkba. Eddig az ő anyukájáékkal laktunk. A tesója, az anyukája de még a férjem is mikor költöztünk (nem a világ vége csak a szomszéd település) sírtak, mert hogy ők hogy együtt voltak sülve főve ... Más volt már ilyen helyzetben?
2020. aug. 24. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
akár normális is lehet. lezárta az életének ezt a szakaszát. búcsúzott. talán egy kicsit túl érzékeny, de az nem baj
2020. aug. 24. 17:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom most úgy érzem hogy én vagyok a rossz banya mert elvettem a kicsi fiút..
2020. aug. 24. 17:25
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Semmi gond nincs ezzel. Kicsit elérzékenyültek. Nagy váltás ez akkor is, ha csak a szomszéd faluig mentetek. Mindenki meg fog nyugodni, ahogy látják, hogy nem szűnik meg a kapcsolat, sokat beszélnek majd telefonon illetve gyakorlatilag bármikor találkozhatnak. Akár hetente is.
2020. aug. 24. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Mi elől akarsz menekülni? Válni emiatt??
2020. aug. 24. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell menekülni. Ugyanígy reagáltak volna akkor is, ha csak a szomszéd utcába költöztök. Hívjátok meg őket egy családi ebédre, lássák, hogy a kicsi fiúnak milyen szép új háza, lakása van, és hogy ebben a helyzetben milyen boldogok vagytok! Majd megnyugszanak.
2020. aug. 24. 17:31
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem több volt az egyszerű anya fia kapcsolatnál csak neked nem meri bevallani a férjed, mert akkor elhagynád ha az igazságot megtudnád.
2020. aug. 24. 18:04
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Valahol vicces, hogy van egy sima, átlagos élethelyzet amiből a kérdező máris kihozta azt, hogy ő a gonosz banya és máris "menekülne" mikor csak most költöztek össze... :D
2020. aug. 24. 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
6os mire gondolsz?
2020. aug. 24. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Ilesz a férjedhez, te is túlérzékeny vagy. 😁
2020. aug. 24. 18:19
 10/13 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem romantikus érzelmekre gondolt vagy csak szimpla szexuális vonzalomra.

2020. aug. 24. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!