Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális reakció vagy...

Ez normális reakció vagy meneküljek?

Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk a férjemmel, most költöztünk a szép felújított házunkba. Eddig az ő anyukájáékkal laktunk. A tesója, az anyukája de még a férjem is mikor költöztünk (nem a világ vége csak a szomszéd település) sírtak, mert hogy ők hogy együtt voltak sülve főve ... Más volt már ilyen helyzetben?
2020. aug. 24. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem zárható ki, de valószínűtlennek tartom, hogy "anyuka pici fia" miatt sírtak. Ebben az estben a sírás annak a jele, hogy jó volt nekik is, hogy együtt voltatok, azaz Téged is kedveltek.

Ugyancsak nem lehet kizárni, de szinte lehetetlennek tartom, hogy az anyósod azért sírt, mert "elraboltad" tőle a fiát.

Nem könnyű egy anyának elszakadni a szerető és szeretett fiától!

Látogassátok egymást kölcsönösen, idővel megnyugszanak, belenyugszanak.

Magamból kiindulva: Házasságkötés után egy hétre elmentünk a szüleimhez. Távozásunk előtti napon elmentem kiiratkozni a lakhelyemről. Másnap útra keltünk. Minket (engem) is megsirattak a szüleim. Csak évek múlva mondta el édesanyám (14 éves koromtól 24 éves koromig kollégiumban, katonaságnál voltam, tehát nem laktam 10 éve odahaza), tehát amikor kiiratkoztam, úgy mondta, hogy azt érezte, hogy most volt az a nap, amikor végleg elvesztették a fiukat. Tőlük 130 km-re távoztam tőlük, 1965-ben.

Ne tépelődj!

Sok boldogságot az új helyen!

2020. aug. 24. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Én amiatt bőgtem, mert idén már nem a szüleimmel fogom tölteni a szentestét. 36 éves vagyok, és most fogok szülni. Eddig mindig velük ünnepeltem, minden eddigi szentestémet az életemben, akármi volt, akárki volt a párom. Ezen is ki lehetne akadni, de minek? Boldog vagyok az új kis családommal, és velük fogok karácsonyozni, de el kell gyászolnom a régi szokásokat, szép emlékeket, és úgy lehet új tradíciók kialakításába fogni. Hadd sírjanak egy kicsit, aztán majd lehet örülni egymának a találkozások alkalmával.
2020. aug. 24. 18:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Gondolom házasként nem úgy volt eddig sülve-főve együtt az anyjáékkal, hogy te meg máshol voltál. Ezek szerint mostanáig te is ott laktál vele, az anyjánál? Ha ottlakva nem volt probléma (meghagyták a magánszférátokat, az anyósod nem szaladt a vécére a pici fia után, kitörölni a fenekét), akkor ezután sem lesz, nem kell ráparázni erre a sírás dologra.

Én nem sírtam költözéskor, boldog voltam és izgatott, mégis egy-két hétig idegennek éreztem az új lakást, és furcsa volt, hogy nem vesz körül a családtagjaim megszokott szöszmötölése, anyám laptopozása a nappali kanapéján, húgom sztorizása a konyhában. De azért nem akartam volna hazamenni. Aztán hipp-hopp olyan lett, mintha mindig is itt éltem volna, imádom a saját otthonunkat, a közös életünket. A férjed csak búcsúzkodott.

2020. aug. 25. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!