Megyek egy előadást tartani vidékre, kb 3 órányira vonattal. Szerintetek normális hogy kiakadok ezen(több lenn) vagy túlreagálom?
egyedül terveztem menni, izgulni szoktam ilyenkor nagyon, szeretek egyedül lenni és átgondolni mindent fejben, relaxálni kicsit előtte.
párom amúgy se tud elkísérni a munkája miatt. meséltem a bátyámnak, hogy megyek.. elkezdte mondani, hogy nagyon veszélyes fiatal nőként egyedül utazgatni meg ismeretlen helyekre menni. majd ő elkísér. mondom neki, hogy nem nem erre semmi szükség.. de igen, ő elkísér, legalább amíg előadok ő kirándul egyet a városban ( ismerem, tudom, hogy jót akar és ha a fejébe vesz valamit nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről) viszont annyira ideges lettem, emiatt, meg hogy nem fogok tudni rá koncentrálni úgyse ha az előadáson izgulok.. rendesen haragszom rá most pedig tudom, hogy nem kéne és nem tudok mit csinálni ezzel a gondolattal meg feszültséggel. egész úton csak az lesz, hogy én idegeskedem és hozzám se lehet majd szólni
Kérdés: Te ugye felnőtt, dolgozó nő vagy, aki értelmesnek tartja magát? Feltéleze, hogy így van, hiszen mint írtad munkaügyben utazol, hogy bármiről előadást tarts. Akkor miért nem nyitod ki a pici szádat, és közlöd a bátyáddal, hogy
- Béla! Felnőtt, dolgozó nő vagyok! Nem kell kísérgetni, és nem is akarom, hogy velem gyere! Ha akarsz felőlem nyugodtan utazz Debrecenbe, de nem velem! Én egyedül akarok, és fogok is utazni. Téma lezárva!"
Milyen egyszerű lenne az őszintesség! Gyakorold, be fog vállni.
Nem jogos kiakadni ezen,mert csak jót akar.
De ha te nem szeretnéd,akkor érthetően mondd meg neki,hogy ne gyere és kész.
Pedig tényleg az a megoldás, hogy megmondod neki, hogy ha jót akar neked, akkor nem kísér el.
Akár meg is indokolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!