Normális ahogy érzek vagy túlreagálom?
Amikor a barátommal megismerkedtem, mástól tudtam meg, hogy a barátom egyik legjobb lánybarátjába sokáig szerelmes volt. Úgy voltam ezzel, hogy nem foglalkozom ezzel, hisz elmúlt, velem van :)
Első probléma a csajjal: a barátom elejtette, hogy valaki tartozik neki 100 ezer forinttal, de mikor rákérdeztem hogy ki, terelt. Oké, megértettem, a pénzügyei nem tartoznak rám. Pár héttel később egy a csajtól kapott sms "buktatta" le, mert a csaj írt a barátomnak, h mikor lenne jó talizni, mert meg tudja adni a kölcsönt. Ekkor tudtam meg h neki adott pénzt...
Úgy éreztem magam mint akit pofon vágtak! Pont neki? Mi van köztük, hogy nem tudhattam róla? Miért titkolta? Egy évig voltam altatva, közben a csaj annyit költekezett amennyit nem szégyellt, de a tartozást csak egy év után adta meg.
Többi problémám: egyszerűen idegesít, nem tudok rá máshogy nézni, mint egy pénzéhes szajhára, bőven a 20-as évei közepén jár, de neki még mindig a buli és a lerészegedés a legfontosabb, elmondta hogy a barátját csak kihasználja, mert nem akar hozzámenni feleségül. Az egyik barátnőjével is csak azért megy bulizni, mert van kocsija és pénze kifizetni a piákat.
Irritál mert nyávog, mindenben ő akar lenni az első.
Ennek ellenére a párom egyik legjbb barátnője, pedig nem értem miért nem nyílt még ki a szeme, hogy viselkedik, királynőnek, hercegnőnek hivatja magát. Ha pedig a barátommal egyszer-egyszer kihagyjuk a kötelező bulikat, már nyugdíjasak vagyunk.
Van/volt már olyan személy az életetekben, akinek már a jelenléte is irritál? És ha megszólal, a falra másznál? Ez nem féltékenység, mert az elején még jóban voltam vele, el tudtunk beszélgetni, de most már máshogy nézem a dolgokat.
Köszönöm ha válaszoltok. 23L
Párod egy hülye, ha ilyen pitsával barátkozik. Egyáltalán nem reagáltad túl. A végén még természetben fogja felajánlani a törlesztést, mert annyira nincs pénze, figyeld meg.
29/F
Tegnap kiírtad már egyszer.
Ott 90.000 forint volt és az exnője. Kár, hogy nem találom a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!