Szerintetek ez igy fair vagy túlreagálom?
A férjem hazaért a munkából és vigyáz a gyerekre de ennek fejében a ház körüli teendőket teljes mértékben nekem kell megcsinálni.
Kezdem rabszolgának érezni magam mert odajutottunk hogy 100%an mindent én csinálok már.
Én ezt úgy fogom fel, hogy a háztartás fentartása a munkám. Megbeszéltük, hogy amint dolgozni megyek (gyesen vagyok) a munka feleződik.
De amíg itthon vagyok én csinálom.
Főzés/mosás/takarítás
A gyerek életben tartása
Az avar összeszedése
A háziállatok etetése
A kert felásása
Ha nincs otthon és ráérek fát hasogatok és behordom a házba
A ház tüzének őrzése (mint egy Vesta papnő)
Ja: háziállat
30 csirke
5 nyúl
2 mangalica
4 macska
Most nem azért, de eléggé sok házimelótok lehet, ha itt gyikoztok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én élvezem ezt a dolgot. Nagyon hamar ellátok minden feladatot, és nincs kupi:D Emellet még a hangszereimre is van időm. Ja, és éjszakában melózok is (vendéglátózok pár napot egy héten)
Minden nap ötkor kelek. Ebéd megfőzve, állatok rendben, be van fűtve, gyerek alszik, fa van ittbent.
Most lazulok.
3ik válaszoló,hát ez durva,hogy birod?
Férjed nem segit semmibben?
Ladylee
Nem dolgozom,1,5éves a gyerköc.Bevételem van,de az számitogépes dolog,azt reggel elintézem azt nem számolom melónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!