Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy állandóan...

Miért van az hogy állandóan szorul a mellkasom csomó van a torkomban és fusztráló érzést érzek amikor a párommal vagyok vagy rá gondolok?

Figyelt kérdés

De mindeközben tudom hogy nagyon szeretem imádom őt!

Nekem ő az éltem, nagyon szeretném megmenteni ezt a kapcsolatot, ennek a sírig kell tartania!

3 éve tart ez a kapcsolat

Mindenkinek megy a zöld kéz aki válaszolt!

2011. nov. 20. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán úgy érzed te nem vagy elég jó a számára?

A mellkasszorulást én is érzem ha a férjemre gondolok. Nagyon szeretem!

2011. nov. 20. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Vagy valamit tettél, ami bánt téged vele kapcsolatban, valamit nem mondasz el neki, megcsaltad, ilyenekre gondolok
2011. nov. 20. 11:20
 3/8 anonim válasza:
Énis szoktam érezni, lehet hogy félted a kapcsolatod, én aztszoktam h a mutatóujjammal az adamcsutkámnál nyimomha nyelnem kell és igy kevésbé feltűnő
2011. nov. 20. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:

De nem vagyok így boldog!

Ezt nem csak néha érzem hanem kb 2 hónapja folyamatosan éjjel-nappal ezt érzem!!!!!

2011. nov. 20. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ezt olyan barátomnál éreztem, akit nem szerettem szívből. Undorodtam, ha arra gondoltam ő a pasim. Ez van. Másnapra már szakítottam s. De 3 év után nem tudom mi lehet ez.
2011. nov. 20. 17:26
 6/8 anonim válasza:

Ezt vele kell megbeszélned..biztosan van valmi ami miatt így érzel vele kapcsolatban..nincsen valami amit elhallgatsz?Az én kapcsolatom is tobb mint 3éve tart és soha sem éreztem ilyet.Mindig várom,hogy lássam!

Ha tényleg annyira szereted,mint amennyire mondod,akkor meg fogod tudni vele is beszélni ezeket a dolgokat!

2011. nov. 22. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én akkor éreztem ezt, amikor azt hittem, hogy megcsalt és hazudott nekem, és iszonyú volt azt érezni, hogy becsapott, és nem folytatnám tovább, ha így lenne, pedig ő az életem.
2011. nov. 22. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ami tünetet leírtál, az egyértelműen a pánik tünete. Tudod, egyszerűen nem hiszem el, hogy ne tudnád, mi az a dolog, ami ezt az érzést kiváltja benned. Félsz valamivel kapcsolatban a párodtól. Hogy megcsal, hogy megcsaltad, hogy elhagy, stb. Ezt tisztáznosd kell magadban. Sajnos az ilyen "érzések", amellett, hogy kellemetlenek is, még ráadásul biokémiai elváltozást is okoznak az agyban, amit csak gyógyszerrel lehet visszaállítani. Szóval merd végiggondolni ezt a kapcsolatot, és ennek megfelelően lépjél is.

2011. dec. 17. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!