Normális hogy így érzek?
Figyelt kérdés
Van egy unokanővérem, neki a szülei Írországban dolgoznak.Most, december 23.-án látogatták meg a barátjával a szüleit, kereszt szüleimet.Eddig eszembe sem jutott a repülőgép, nagyon féltem tőle, de valahogy közelebb került hozzám, és menni szeretnék én is ki csak egy hetecskére, mindegy csak pár óra is megteszi.Nagyon szeretnék, annyira jó volt, ahogy meséltek az útról ahogy felszálltak, leszálltak a határnál kicsit kekeckedtek velük, de nem nagyon, csak az unokatesóm barátjának a gatyájába is benyúltak, meg levetkőztették :D, meg volt egy menekült, arab volt asszem, nem tudom, és féltek hogy terrorista, de ennyi.
Normális, hogy most annyira nagyon szeretnék én is menni?
2011. dec. 27. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!