Az normális,hogy anyám miatt szar az èletem?27 èvesen?bMindig megmondja mit csinálják. 3 műszakban dolgozom èhbèrèrt legutóbbi fizetèsem 109 ezer Ft volt de nem kereshetek másik munkát stb de ha kinyitom a számat én vagyok a hülye mert miért?
Csak az a baj mindig megy az érzelmi zsarolás és mindenèrt engem hibáztatás.
Az sem jó hogy egy jobb világot akarom magamnak teremteni.
Nem normális. Az anyád dolgai alapvetően meghatározzák a kezdeti életpályádat, de ennyi idősen már fel kell ismerned az érdekeidet és megvédeni azokat, anyáddal szemben is.
Részben indokolt anyádat okolni, de nem érdemes, mert ez nem segít rajtad, ellenben az áldozat szerepbe helyezéssel csökkenti a motivációdat.
Költözze el! Változtass munkát! Kezd el leß@rni, amit muterod mond!
Ha idegbeteg alkoholista módjára nyitod ki a szádat akkor valóban te vagy a hibás.
Ha hagyod anyádat ilyen szinten irányítani akkor is. Egyikőtök sem normális, de mi lesz jobb attól, hogy ezt itt is elmondjuk? Ennyi fizetésből nem lehet megváltoztatni az életedet, tehát jó lenne az önsajnálat helyet valami járható kiutat keresni.
Mi a végzettséged? Van-e ezzel esélyed jobb munkahelyre vagy ahhoz először inkább tanulni kellene?
Hogyan kívánsz leszokni a piáról és megtanulni az önkontrollt. Normális munkahelyen se az alkoholt se az idegbeteg megnyilvánulásokat nem értékelik.
Szóval ne anyádat hibáztasd meg álmodozz, hanem mérd fel a lehetőségeidet és változtass. Ennyi idősen nem kell véleményeztetni a terveidet, csak csináld akármit is mondanak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!