Hogy jellemeznétek azt a kapcsolatot,ahol az egyik fél,mindent megoszt,a másik pl egy szelet dinnyét is sajnál a másiktól?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 17:26
2/35 anonim válasza:
Azt a kapcsolatot inkább nem kéne erőltetni...
3/35 anonim válasza:
Egyoldalú.Egyszóval.Két szóval nem jó.
5/35 anonim válasza:
Nem tudom, de úgy biztos nem, hogy kapcsolat.
6/35 anonim válasza:
Az ilyen embertől el kell köszönni, mert első falat mindig a társadé, de ezek szerint nálatok csak neki van társa, neked nincs,.
7/35 anonim válasza:
Hát, nem mindegy, mert - ha most konkrétan kajáról van szó - én nagyon szívesen csinálok a páromnak kaját, de ha beleeszik abba, amit magamnak szedtem ki, nekem az kicsit olyan "kutyás". Hogy kinézi a számból.
8/35 anonim válasza:
Kérd meg h menjen le dinnyét venni
9/35 anonim válasza:
Körülményektől függ. Ami kajám van, azt mind megeheti bármelyik családtagom, de azt én se szeretem, amikor elvárás, hogy mielőtt bármit ennél, kínálj végig mindenkit. Otthon lazítani akar az ember, nem folyton azt érezni, hogy vendégség van nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!