A másik telefonjában turkálni,az mennyire ok?Teljesen ok nélkül? Mennyire tolerálnád?
Figyelt kérdés
Ti hogyan viaelnétek,ha a párotok minden üzenetet átnézne alaptalanul?2020. aug. 7. 20:00
1/45 anonim válasza:
Semennyire nem tolerálnám. Megmondanám a magamét vagy én is beleturkálnék az övébe.
2/45 anonim válasza:
A telefon magánterület, senkinek nincs semmi köze hozzá.
3/45 anonim válasza:
Ha engeded neki magadra vess. Az enyémben nehezen turkálna, mert nem tudná feloldani. Szánalmasnak tartom az ilyet.
4/45 anonim válasza:
Egy párkapcsolat a bizalomról szól, úgyhogy ha arra vetemedik, hogy engedély nélkül kutakodjon a telefonodban vagy te félsz attól, hogy valamit talál, ami nem tetszik neki, akkor ott nyilván nem 100%os a bizalom……
5/45 anonim válasza:
Mindig nyitva van a telefonom, a lényeges dolgok mindig a fejemben vannak-ha kellenek és ezt tudják rólam.Máséhoz meg nem nyúlok.
6/45 anonim válasza:
Nézze, nem talál semmit úgysem. Persze nem esne jól, nem tagadom, de érdekelne, hogy mi motiválja.
Amúgy én is túrtam már át ex telefonját. Megtaláltam, amit "kerestem", szóval az alaptalanságról ennyit...
7/45 anonim válasza:
Alap, hogy csak én tudom feloldani.
8/45 anonim válasza:
Csak én tudom feloldani. De igazából 30 évesen nincsen semmi rejtegetni valóm.
9/45 A kérdező kommentje:
Szerintem félre értitek a kérdést páran,nem arról van szó,hogy van rejtegetni való vagy sem,hanem maga a tény,hogy turkálnak a telefonodba,aki elvileg szeret és bízik benned és akit te is szeretsz.Pint azért mert nincs rejtegetni valód,pont azért esik rosszul nem?
2020. aug. 7. 20:41
10/45 anonim válasza:
Nem zavar, ha használja, hiszen semmi titkos nincs benne, amit a párom elől el kéne rejteni. De ha a bizalmatlanság miatt konkrétan átnézné, kutakodna, az zavarna, mivel szerintem ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!