Az normális,hogy anyám miatt szar az èletem?27 èvesen?bMindig megmondja mit csinálják. 3 műszakban dolgozom èhbèrèrt legutóbbi fizetèsem 109 ezer Ft volt de nem kereshetek másik munkát stb de ha kinyitom a számat én vagyok a hülye mert miért?
Szerencsére nekem nem szóltak bele soha nagyon, de későn érő típus voltam. Mikor elvégeztem a sulit nem tudtam merre tovább. Anyám eljött velem munkát nézni végül talált protekcióval. De ez nekem segítség volt, mert látta hogy nem vagyok a helyzet magaslatán:).Ezután nem szólt csak ha kértem, de egyre kevesebbet kellet kértem a segítségét. Felnőtt koromban jöttem rá hogy mekkora szerencsém volt vele, ahogy így olvasom a sztorikat mint ez a kérdés is.
Kérdező anyukád nem építő jellegű kritikát mond, nem akarja hogy fejlődj, neked kell kezedbe venni a sorsodat. Plusz 27 évesen önálló élet lenne az egészséges. Ha pedig igaz higy iszol ahogy ő mondja, akkor azzal csak magad alatt vágod a fát. Tűzz ki célokat amiket még is tudsz valósítani, és ne hagyd higy hátráltasson benne lelkileg. Felnőtt vagy, te döntesz.
"Ez Bazsi?"
Szerintem ez egy másik idióta troll!
Asszem ez nem iszik, hanem depis /állítólag/!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!