Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a megfelelő...

Szerintetek mi a megfelelő reakció ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A fürdőszobában készülődtök reggelente, és te ráfújsz a pólódra sprayt (jó erőset), én pedig emiatt alig kapok levegőt, ki kell mennem onnan, és emiatt nem tudod befejezni a készülődést. Megkérem, hogy az előtérben fújd be magad, ne egy zárt térben, amit használunk. Hogy reagálsz?

máj. 26. 12:59
 31/91 anonim ***** válasza:
98%

Na én pont azért haragudnék, hogy ha nem a fürdőben fujkálná magát.

Nem vagyunk egyformák.

máj. 26. 14:22
 32/91 anonim ***** válasza:
64%

Ezt nevezik kompromisszumos megoldásnak.

nem, amit éppen csinálsz, abban nincs kompromisszum. Tőle várod, hogy változtasson és pont. Neked pont annyiba kerülne, mint neki, főleg, hogy nyilván jó ideje így van és eddig nem érdekelt, most meg változzon meg, mert te ezt akarod. Ha első alkalommal szólsz, még azt mondom, oké, nyilván ő is másképp állna hozzá a kérdéshez, de gondolom, nem tegnap este költöztetek össze...

máj. 26. 14:23
 33/91 A kérdező kommentje:
Neked nem kell szenvedni egész nap ettől a kérdéstől, lépj tovább.
máj. 26. 14:29
 34/91 anonim ***** válasza:
81%
otthon miért nincs ekkora szád?
máj. 26. 14:31
 35/91 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy meg tanulj meg fogalmazni, mert mint a 3-as hsz-ben rávilágítottak, marhaságot írtál.
máj. 26. 14:32
 36/91 A kérdező kommentje:

Előző 29-esnek szólt.

Utóbbiak, nem olvastátok el (vagy 1 valaki itt behergelte magát, és írja ugyanazt és ugyanazt, csak hogy nekem essen, mert valamiért ez most a szívügye lett), amit már leírtam, azért így nehéz kommunikálni.

Inkább szavazzatok, és értelmezzétek, az olvasottakat.

máj. 26. 14:34
 37/91 anonim ***** válasza:
80%
@34: nyilvánvalóan mert tudja ő is nagyon jól, hogy szánalmas amin itt hisztizik most.
máj. 26. 14:35
 38/91 anonim ***** válasza:
77%

ki kell mennem onnan, és emiatt nem tudod befejezni a készülődést

Ha neked ki kell menni, ő miért nem tudja befejezni a készülődést? :D

máj. 26. 14:36
 39/91 anonim ***** válasza:
57%

"A fürdőszobában készülődtök reggelente, és te ráfújsz a pólódra sprayt (jó erőset), én pedig emiatt"

Ki a 3. fél?

máj. 26. 14:51
 40/91 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, te hol fújod be magad? ugye nem a fürdőben? Mert gondolj bele, bemegy utánad valamiért és egész nap fuldoklik a parfümödtől amivel elgázosítottad a helyiséget. Jaa neked lehet hercegnő?
máj. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!