Szerintetek mi a megfelelő reakció ebben az esetben?
"valaki írta, de a ferjem, arra mondhatnam, hogy ah, mert x eve kimondtuk a boldogító igent, azota joga lett x ev mulva bunkonak lennie?"
Az a valaki én voltam. A válás mint olyan, ezek szerint ismeretlen számodra, csak másoknak ajanlgatod
“emiatt az aeroszolos spratytől legalább 15 percig nem lehet megmaradni a fürdőszobában.”
A csavo tenyleg konnygazspret hasznal dezodorkent? :D
Kabaré, amit itt megy, de komolyan. :D Azért nem ekkora sztori ez, hogy ennyire rákaptatok, meg is lepődtem rendesen. :)
Senki nem mondta, hogy én előbb, vagy később kelek, ezt mégis hol hallucináltad be egyik kérdező? :)
Szerintem a felállás magáért beszél és a szavazatok aránya is.
Köszönöm annak a pár normális kommentelőnek, amit írtatok.
A habzószájú, vértől fröcsögő bunkónak pedig ment moderátor felkérése, mert amilyen stílust itt páran megengednek, az nonszensz. Vélhetően magára ismert a szituációban, de hogy ennyire rugózzon valszeg itt egy valaki, az röhej. Sajnálom, hogy ennyire meg van nyomorodva lelkileg, de tényleg. Nyilván most erre is várhatunk egy kis fröcsögést, mert neki kell lenni az utolsó szónak, nehogy már, ne legyen meg neki a napi betevője, vadidegenek elküldése és kioktatása, bárki legyen is az bármilyen témában. Kommentelők királya, nézz az életedre, mivé lettél.
Szóval várom az ordenáré lealjasító próbálkozásaid, hadd szórakozzak tovább. :D Na? Most mit írsz?
Senki nem mondta, hogy én előbb, vagy később kelek, ezt mégis hol hallucináltad be egyik kérdező? :)
Én szó szerint tőled idéztem. A 7-es hsz-ben később kelsz, a 43-ban együtt keltek.
Ha megnézed, egyszerre küldtük, akkor láttam, hogy írtál, és elnézést is kértem. Nem szokásom sem hazudni, sem nem elismerni, ha hibázom. Sem indokolatlanul nekiesni másoknak.
Ennek ellenére nincs jelentősége az adott szituáción, gondolom azért ezt vágod, mondom miért. :)
A 48/31-en szavaztak arra, hogy "ok, kimegyek az előtérbe és ott fújom be magam, hasonló válasz, ahol még bocsánatot is kér 5 db, van egy kompromisszum szintén 5 szavazattal, 48/41 szavazat tehát amellett szól, hogy az emberek többsége szerint is annak kell változtatnia elsősorban, aki a probléma okozója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!