Szerintetek mi a megfelelő reakció ebben az esetben?
Dezodor, benne van az odor, a "szag" szó. Hónaljra kell fújni, ahogy az izzadásgátlót is. Parfümöt is bőrre szoktak.
Vagy büdösek a ruhái, hogy azt kell befújni?
Hagyjuk már hogy 2 fújás után 15 percig nem kapsz levegőt.
Körülbelül 2 perc alatt el illan a nagy része. Azt elhiszem hogy az illatát még érzed, de hogy nem lehet 15 percig fulldoklani tőle az tuti. Nagyon túltolod a hisztit.
Fujj de gyulolom ezt. Egy ideig nalunk laktak noveremek. Sogorom mint valami elmebeteg fujta a szarjait magara minden reggel. Rohadtul nem lehetett bemenni utana a furdobe.
O kelt eloszor mert 7 kor indult , en 7 kor keltem mert 8 kor indultam. Szoval fuldokolhattunk a furdoben.
Kertuk szepen, csunyan , barhogy, ez a fasz csak fujta... anyam olyan ideges lett egyszer, hogy kozolte vele vagy kitakarodik az erkelyre vagy elhuz onnan orokre.
Onnantol tudta hol fujkodjon.
Paromnak erdekes sose kellett ezert szolni. Sosem egy masfel negyzetmeteres furdobe fujkal. Altalaban kimegy az erkelyre vagy a folyosora. Es en is furdon kivul nyomom a parfumot.
Ez tok alap. Egy pici panel furdot nem fujkodunk ossze , foleg ha masok is mennek be utanunk.
Ha pedig meg kered, es ezutan is fujkal akkor egy gechi , de komolyan.
Kérdező én veled vagyok.
Hagyd el első adandó alkalommal. Irtam ulyen a ferjem. (valaki írta, de a ferjem, arra mondhatnam, hogy ah, mert x eve kimondtuk a boldogító igent, azota joga lett x ev mulva bunkonak lennie?)
Ez, amit leirtal reszletekben valoban tunhet piszlicsare dolognak, de sajnos az egyutteles sok ilyen piszlucsare dologbol all es idovel ez csak rosszabb lesz.
Ha egy ilyet nem ert meg, hogy te az aeroszolos deotol fulladsz, akkor szerinted mi lenne, ha kozos gyereketek lenne es ra is kb. ennyire lenne tekintettel? mert ennyire lesz vagy ennyire se.
Nem tudom magaddal van-e gondod vagy anyagiakkal, de ha nincs pattanj le, irod narcisztikus, akkor nincs kerdes, menekulj.
Sok erőt hozzá.:)
"valaki írta, de a ferjem, arra mondhatnam, hogy ah, mert x eve kimondtuk a boldogító igent, azota joga lett x ev mulva bunkonak lennie?"
Nem így értette.
Hiába töröltetted, akkor újra leírom, hogy itt egyelőre te vagy az, aki semmiben sem alkalmazkodik.
Eleve párod kel korábban, hogy te szabadon vakolhasd a pofád (ami nem fürdőhöz kötött tevékenység), te a - dezodornál erősebb illatanyagból álló - parfümödet is fújkálhatod nyugodtan a fürdőben, ez csak nála probléma. A “CSAK később kelhetek, mert meetingek vannak a munkahelyen”, na ez a csúcs, bár egyben értelmezhetetlen is. Pláne hogy a leírt tollászkodásra egy átlagos pasinak kell 10 perc kb, neked alsóhangon 3x annyi, még saját bevallásod szerint is. De azért ő kel korábban, kicsit sem szánalmas…No én persze az alap kérdésből meg a kezdő kommentjeidből indulok ki, nem az utólag hozzáadagolt csűrés-csavarásokból, amiket azután találtál ki, hogy kaptál 40-50 nem tetsző választ.
Költözzetek normális házba.
Ha egy spray-t nem tudtok 2 perc alatt kiszellőztetni a fürdőből akkor ott nagy bajok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!