Szerintetek mi a megfelelő reakció ebben az esetben?
70!
🤣🤣🤣 Jó kérdés! De szerintem a lelkét ápolja a statisztika. Micsoda nyomor, ha már csak ez vigasztal valakit! 🤔😐
Nincs egy ablak a fürdőn?
Meg ha annyira befújja magát, akkor mindegy, hogy hol csinálja. Így se meg úgy se lehet majd megmaradni.
Nem készülök reggelente a fürdőben KÖZÖSEN senkivel.
Bemegyek, ajtó becsuk, elkészülök - max. 2 perc -, aztán jöhet aki akar.
Ahol - pl nálunk - közös fürdő-wc van akkor is, még nagywc-vel együtt sem töltök benn 10 percnél többet.
Eleve szerintem sokkal gázabb az, amikor valami "sminkelés" címszóval bevágódik kapásból 10-15 percre a fürdőbe!, amikor azt a szobájában is elintézheti.
Nevetséges és szánalmas, persze kirugdosni nem lehet, mert hisztizik.
Sminkelj a szobádban bszki, de ne a fürdőben, ami közös helyiség, és van aki pl fogat mosni, deozni menne be - esetleg pisilni ha a wc-vel közös.
"ki kell mennem onnan, és emiatt nem tudod befejezni a készülődést"
Én itt elakadtam.
Ha te kimész a helyiségből, én miért nem tudom befejezni a készülődést?
Annál könnyebben be tudom fejezni, mert nem vagy utamban.
Fürdőszobában eleve nem szerencsés, ha egyszerre több ember készülődik, mert útban vannak egymásnak. Nálunk maximum az van, hogy egyikünk fogat mos, a másik belép gyorsan kezet mosni, de alapvetően nem együtt vagyunk bent a fürdőszobában.
Szóval:
Ezután készülődjetek külön a fürdőszobában. Mivel téged zavar a másik dezodora, az volna a legjobb, ha előtte készülődnél ott, és mire ő jön, addigra végeznél.
Amúgy mennyi ideig fürdik a férjed? Mert gondolom befujnia magát fél perc szóval a fürdés tarthat tovább.
Az én férjem nem bibelődik sokáig. Még én magamhoz térek, elmegyek wcre, felöltözök, elpakolom ami kell addigra ő végez bent és szabad a terep hogy mrgcsinaljam a hajam és a sminkem.
De még ha nincs is ablak vagy elszívó azon a fürdőn, a spray gáz része kb 2 perc alatt elpárolog, az illat persze tovább tart, de nem hiszem el hogy azt nem lehet kibírni.
Én nem tudom elkepzelni hogy kinyitod az ajtót 10 perc múlva és még akkor is gázfelhő csap arcon. Inkább az illattal kevert pára a fürdestol.
Szerencsétlen palinak minden baj, amit csinál, de hálistennek a kérdező tökéletes.
Kompromisszum az, hogy majd a másik változtat? Te mit is adsz? Mert a kompromisszum kölcsönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!