Szerintetek mi a megfelelő reakció ebben az esetben?
Ezekhez összesen elég 30 perc
10 is...
Ferjem ugyanez. Csak nálunk az előtér nem ablakos, oda szorul be minden pára, illat. Én kérem a polojara eleve ne fujjon mar, ha igen akkor a furdőban ahol van ablak, de csak azert se csinalja
A ferjem egy s..fej.
23-as, te ezért a pár másodpercért ugrassz, és felkelsz előbb, és minden cselekedetéhez alárendeled magad?
A férjem egóra vette, nehogy megkérjem erre. Most mondjam, hogy bunkó volt? Arra kért, akkor én is kint fújjam be a parfümömet, még ha otthon sincs már. Ez egó, nárcisztikus hozzáállás, nem logika. Ettől függetlenül én így teszek. Ezt nevezik kompromisszumos megoldásnak. Viszont az a cirkusz, míg idáig eljutottunk, nagyon elgondolkoztatott, hogy ennyit sem tesz meg a másik emberért, amire kéri, mert ő okoz nekem rosszat a cselekedetével, nem én neki, ezért neki kell változtatnia.
Amúgy az nagyon sok ilyen típusú emberbe futok bele, aki fröcsög és őszintén úgy áll hozzá, hát ne hogy már ne én, majd a másik változtasson, hiába hogy én vagyok a bunkó és teszek a másiknak rosszat.
A hozzáállás a másikhoz, az a nem mindegy. Egyet te teszel értem, egyet én. Ez a normális. Aki ilyen házasságban van, mint amilyenben én is, az nem normális kapcsolat. (Ez csak egy kiragadott példa a 1 év alatt).
Kíváncsi voltam, ki hogy áll ehhez a kérdéshez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!