Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, ha étkezés...

Szerintetek az baj, ha étkezés miatt csinálok cirkusz otthon?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen sportolok, nem mindegy, hogy mit eszek. Anyámnak mindig mondom: alacsony zsírtartalmú kaják, csirkemell minden nap. De mindig elfelejti, mikor ez nekem nagyon fontos. Nem bírja felfogni. Én vagyok túl szigorú, vagy igazam van?
2010. okt. 18. 20:55
 81/105 anonim ***** válasza:
23%

persze ez jó szöveg.Valakinek 60évesen beszarik a veséje egyből fogni kell valamire.Véletlenül sem arra hogy 60éves.Bár biztos jobb lenne ha az átlag ember cukros szarjait enném ami bizonyítottan káros.De lehet rád hallgatok meg erre a nagyszerű urban legendre.

De lehet hogy ők: [link] a hülyék te meg az okos

2010. okt. 19. 15:38
 82/105 anonim ***** válasza:
3%
Erre meg írhatod hogy persze koxolnak meg sok fehérje majd hogy fognak kinézni 100évesen
2010. okt. 19. 15:39
 83/105 anonim ***** válasza:
96%

15:38-nak

Igen, ami azt illeti tényleg ők a hülyék, úgy hívják adonis komplexus, kb ugyanolyan testképzavar mint az anorexia, nézz utána neten. Amúgy se a fehérjétől néznek ki így hanem a koksztól, ez tény, képzeld én is ismerek sok testépítőt (párom is az volt).

2010. okt. 19. 19:50
 84/105 anonim ***** válasza:
7%
ez az adonisz komlexus akkora kitalált baromság hogy rettenet.És a kox mellé fehérje is kell.Csak abból lesz izom.És kox vagy nem nem érted a lényegét annak amit leírtam.Azok 60évesek elmúltak.Szerintem bárki l*szopná magát ha 60évesen úgy nézne ki
2010. okt. 19. 19:54
 85/105 anonim ***** válasza:
4%
egyébként ha ezt az adonisz komplexus baromságot 1 komolyabb sportolónak megemlíted úgy pofán fog röhögni hogy sírvafakadsz
2010. okt. 19. 19:59
 86/105 anonim ***** válasza:
33%
lehet, hogy valóban létezik ez az adonisz komplexus, mert vannak szélsőségek, de akkor aki már foglalkozik magával annyit, hogy nem akar úgy kinézni mint egy vizisikló az már mind beteg? szerintem az lenne a normális, hogy egy férfi foglalkozik annyit a testével, hogy legyen fizikuma, persze az magában véve mind semmi, de nevetséges, hogy a mai világban már le van szól ha valaki edz.
2010. okt. 19. 20:13
 87/105 anonim ***** válasza:
4%
na ezaz hogy mindenben vannak szélsőségek.De agyből mindenre ilyen orvosi f*szságot kitalálni szánalmas dolog.Akkor ha gyorsan veszem a levegőt arra is legyen már ilyen baromság.Vagy ha 1 nap 1 óránál többet mobilozok.
2010. okt. 19. 20:19
 88/105 anonim ***** válasza:
94%

Ami azt illeti, képzeld, mint már írtam, ismerek nem egy testépítőt, és nem egyet tudok mondani aki önmaga bevallotta hogy elég komoly testképzavara volt,már függöt a testépítéstől, ha nem tudott lemenni a terembe, otthon a szekrényeket emelgette, nehogy veszítsen az izomzatából, folyton kicsinek látta magát ("össze vagyok szakadva"-gondolom ismerős szöveg ha ilyen körökben mozogsz) és pl ha nem lett vna a menyasszonya nem tudta volna abbahagyni a kokszot, de olyan is volt aki folyton azt hitte hogy őt bámulják az utcán mert olyan vékony, pedig már 10 éve volt a "szakmában" és saját konditerme volt/van. Tehát nem egy esetről beszélek.

Itt most nem azokról van szó akik normálisan sportolnak, egészségesek és izmosak. A képen látható személyek egyáltalán nem néznek ki normálisan, se egészségesen...Gratulálok ha így akarsz 60 évesen kinézni , valószínüleg elég szar egészségi állapotban vannak. Vajon a farkuk mióta nem állhat fel? (tudom,tudom, ha szedsz rá egy másik sz.rt akkor fel fog, aztán már mindenre van kis bogyó, és a végén napi 10-20 bogyót-port-injekciót nyomsz magadba hogy ember maradj valamennyire)

Egyébként pontosan úgy beszélsz mint párom, szerencsére neki megjött az esze és már nem kokszol, nomeg nem ez a központi téma az életében. Fehérjeport se szed már (van jobb helye is annak a ku.vasok pénznek), sőt, sok vega kaját eszik, és még mindig izmos. Érdekes...

2010. okt. 19. 20:37
 89/105 anonim ***** válasza:
100%

Előbb mondtam hogy a párom (aki mellesleg a vőlegényem) testépítő volt. Most vondd le a megfelelő következtetéseket...Amúgy mivel sok testépítőt ismerek, ezért sok testépítő barátnőjét is ismerem, nameg ők se csinálnak titkot ebből a problémából, ugyanis annyira természetes náluk, mint másoknak az hogy feláll. Sajnos van olyan szer ami automatikusan ezt vonja maga után (meg van olyan is amitől napokig áll). De ezt te biztos mind tudod hisz annyira benne vagy a témában ugyebár...:) Bár az is lehet hogy majd csak akkor fogod megtudni ha már tényleg kőkeményen benne leszel. Nekem eléggé kezdőnek tűnsz a témában, már bocs.

Remélem pofás 60 éves leszek, A képeken viszont torzszülöttek vannak leginkább. Mondcsak, neked csak az a két véglet látezik hogy szarrá kokszolt, abnormálisan kinéző "valami", meg szottyadt vén f.sz? Ezen kívül nincs más?:)

Mellesleg honnan veszed hogy nem sportolok?:D

2010. okt. 19. 21:20
 90/105 anonim ***** válasza:
3%

Kezdő vagyok a témában?Azt írd már le hogy a sokat emlegetett párod hány magyar bajnokságot nyert.Világbajnokságot?Pl együtt szoktam edzeni 1 olyannal hogy Nagy András.Ismerek olyat hogy Tóth Dani.Hajdú Imre.Tozó.Csak ilyen senkik

És igen jelenleg 2 véglet van.Vannak ha pl a fiatalokat nézzük.Vannak az 50kilós nudlif*szok akiknek szétrugdalnám a fejét.És vannak a 130kilós dagadékok.Aki meg normálisan néz ki az izomdiszmorfiásadoniszkomplexusostorzszülött.A magyar valóságban pedig időskorban 1 véglet van az lerobbant szardarab.De már a 40-50évesek is úgy néznek ki hogy behányok.

Biztos igazad van és az izmos életképes edzőterembe lejáró 60éves a torzszülött nem az aki maga alá szarik.

Ui.:amit írtál szert hogy egyből nem áll fel az a nandrolon.

De amúgy is miért olyan k*rva nagy dolog ha szezonban nem áll fel?Majd utána felfog azt kész.Mint írtad te is tudsz róla hogy erre is vannak okos szerek(clomid,zita,HCG)Szeretem hogy a kívülállók ezzel dobálóznak mindíg.De majd ha 45évesen neki nem fog felállni akkor rohan az urológushoz andriolért

2010. okt. 19. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!