Szerintetek az baj, ha étkezés miatt csinálok cirkusz otthon?
23:12
Na, tudsz te anyám, ha akarsz:D Ez így már majdnem igaz:D
ma 22:51
Egyetértek veled! 301 évvel ezelőtt voltam általános isis, és tényleg nem vihettünk banánt iskolába. (ja, és akkor még pofára mérték azt is a boltban, és nem vehetett ám édesanyám bármennyit) Olyan dolgokon nőttem fel amitől a mai fiatalok elokádnák magukat. Volt hogy mustáros kenyér volt a vacsi. A csirkefarhát pörkölt ünnepekkor volt, amúgy meg tészta krumplival, öregtarhonya, meg krumplis tészta. Nem azért ettem meg ezeket, mert ízlett hanem mert nem akartam éhen maradni. De volt hogy kenyér sem volt. (akkor nem voltak nonstopok)
Bocsi itt a javítás:
ma 22:51
Egyetértek veled! 30 évvel ezelőtt voltam általános isis, és tényleg nem vihettünk banánt iskolába. (ja, és akkor még pofára mérték azt is a boltban, és nem vehetett ám édesanyám bármennyit) Olyan dolgokon nőttem fel amitől a mai fiatalok elokádnák magukat. Volt hogy mustáros kenyér volt a vacsi. A csirkefarhát pörkölt ünnepekkor volt, amúgy meg tészta krumplival, öregtarhonya, meg krumplis tészta. Nem azért ettem meg ezeket, mert ízlett hanem mert nem akartam éhen maradni. De volt hogy kenyér sem volt. (akkor nem voltak nonstopok) 19 évesen 52 kg-val vonultam be a seregbe...
ma 23:33
És ennek örülsz? Úgy beszéltek mintha ez lenne a normális...
ma 23:33
Nem örülök neki te szerencsétlen, de megnéztem volna a nemzedéked hogy mit szól az akkori valósághoz!
Szerintem meg tök felesleges felhozni, hogy mi volt 40 éve. Most is vannak olyan gyerekek, akik nagyon rosszul élnek és sosem ettek rántott húst. Ez nem is kapcsolódik a témához.
A kérdező nem azt írta, hogy azért nincs hús, mert nem tehetik meg, hanem az anyja elfelejti.
Kérdezőnek:
Egyébként nem bűn, hogy odafigyelsz az egészségedre, sőt nagyon is dícséretes, hogy nem hamburgert akarsz zabálni, de nem kell követelőzni. Nem mindenkinek van arra ideje, hogy 3 féle kaját csináljon külön. Ha nincs kereseted, kérj pénzt, menj el a boltba és süsd meg magadnak. Nem kell ahhoz nagy főzőtehetség, hogy megpárolj egy szelet húst. A másik, hogy nem kell az összes étkezésnek meleg ételnek lennie. Te is tudsz venni sovány túrót, sajtot, összedobni egy salátát. Nem várhatod el, hogy az egész család a te igényeid szerint étkezzen. Neked fontos, úgyhogy neked is illene tenni érte.
Mi volt x évvel ezelőtt már kit érdekel. A jelent kell megélni.
Anyuddal, szüleiddel kommunikálj, próbáljatok meg előre valami stratégiát megbeszélni. Ha anyagiakban megtehetitek akkor étkezz egészségesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!