Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, ha étkezés...

Szerintetek az baj, ha étkezés miatt csinálok cirkusz otthon?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen sportolok, nem mindegy, hogy mit eszek. Anyámnak mindig mondom: alacsony zsírtartalmú kaják, csirkemell minden nap. De mindig elfelejti, mikor ez nekem nagyon fontos. Nem bírja felfogni. Én vagyok túl szigorú, vagy igazam van?
2010. okt. 18. 20:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
18%
Én megtehettem mert anyámék sportolót akartak nevelni belőlem nem pedig azt ,hogy kapáljak egész életembe ahogy ezt valamelyik válaszolónál olvastam,ha megértik ,hogy fontos ez neked akkor nem fogják elfelejteni.
2010. okt. 18. 21:19
 22/105 anonim ***** válasza:
94%

Ne mondd már, hogy csak abból lesz sportoló, aki mindennap csirkemellet eszik! Hol élsz te?

A másik meg az, hogy itt nem arról van szó, hogy nincs mindennapos étkezés hanem arról, hogy neki nem tetszik amit enni adnak, mert ő "sportoló" és ő speciális étkeztetést akar.

2010. okt. 18. 21:21
 23/105 anonim ***** válasza:
89%

Én is nagyon odafigyelek a kajára, sok csirkemellet eszek, gyümölcsöt, zöldséget, semmi cukor, liszt stb., úgyhogy ilyen szempontból megértem, hogy zavar. Én is háklis vagyok az ilyesmire. DE! sokat főzök magamnak, gyakran saját pénzből veszem meg az alapanyagokat. Anyukámat pedig megkérem, hogy pl. leveseknél szedjen ki nekem egy tálnyit, mielőtt behabarja tejszínnel, meg liszttel vagy a salátákhoz külön tálalja az öntetet, nem keveri egyből össze.

Beszéld meg vele normálisan, gondolom van ezer baja, neki nem ez a legfontosabb. Legyél megértőbb.

2010. okt. 18. 21:24
 24/105 anonim ***** válasza:
25%

Az egészséges étkezés nem speciális étkezés.

Kérdező, vegyél magadnak a saját pénzedből kaját. Én is azt csináltam. Nekem 1 kg pulykamell elég egy hétre.

Egyébként hihetetlen, hogy egyszer azért szóljátok le itt a fiatalokat, mert csak ülnek a tévé előtt és zabálnak, most meg azért, mert ő egészségesen akar élni.

23/L

2010. okt. 18. 21:25
 25/105 anonim ***** válasza:
84%

Nem, nincs igazad.

Önző vagy.

Nem hinném, hogy mindenkinek hozzád kell igazodnia.

Én is ettem volna minden nap csirkemellet, hát nem tehettük meg.

Ki nem sz*rja le, hogy rendszeresen sportolsz? Te sportolsz, nem anyád, akkor old meg, gondolom, hogy közelebb vagy a 20-hoz, mint a 10-hez, hogy anyád mindent a segged alá toljon...

2010. okt. 18. 21:25
 26/105 anonim ***** válasza:
85%
Sz@r alak vagy! Én sokszor magamra főzök a saját pénzemből azt amit megkívánok. És büszke vagyok arra, hogy anyám is megdicséri a főztömet, mert ugye megkínálom. Amit ő főz, azt meg én dicsérem...
2010. okt. 18. 21:26
 27/105 anonim ***** válasza:
78%

Mi az anyukád? Szolga???!!! Nem kötelessége megcsinálni neked!!!Örülj, hogy kapsz enni!

Ha meg nem tetszik, akkor csináld meg. Lehet, hogy lesz még olyan idő, amikor a zsíroskenyér lesz a legfinomabb kaja a világon, s majd visszasírod anyukád főztjét. Úgyhogy becsüld meg, amíg lehet!

Tudod: Egyszer hopp, másszor kopp.

Ha ilyen követelőző és bunkó lenne a gyerekem, akkor kiküldeném a konyhából, hogy nem kötelezó enni, vagy kizavarnám a kertbe, hogy termelje meg magának! Amíg nem állítja haza a pénzt, addig legfeljebb KÉRHET SZÉPEN!

2010. okt. 18. 21:27
 28/105 anonim ***** válasza:
72%
Szépen szétkaptátok a kiscsávót! :-)))))
2010. okt. 18. 21:28
 29/105 anonim ***** válasza:
85%

ma 21:25

1 kiló pulyka 1 hétig?:D 1 nap megeszek annyit 20 tojással.Csak meg is keresem az árát.

Ha a kérdező családja anyagilag úgy áll akkor kérje el az árát vegye meg és csinálja meg magának.Az hogy az ember magára főzzön ugyan úgy része a sportnak.

2010. okt. 18. 21:34
 30/105 anonim ***** válasza:
91%

"Egy szülő mikor gyereket szül, akkor azzal vállalja azt is, hogy felneveli."

Igen, ezt vállalja. De nem azt, hogy a kisfiú elképzel magának egy életmódot, és anyuka köteles szolga módon alárendelni magát ennek. Főleg, ha nincs meg rá a háttér (pénz, szabadidő).

Felnevelhetné úgy is, hogy a gyerek üljön otthon,tanuljon és örüljön a bablevesnek. Nem, ő finanszírozza a sportolását.

Én mindent megadtam volna, csak hogy valami különórára járhassak, a gyereknek még ez se elég. Tegye össze a kezét azért, ami van, és értse meg, hogy nem kaphat meg mindent.

2010. okt. 18. 21:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!