Szerintetek az baj, ha étkezés miatt csinálok cirkusz otthon?
kedves 10:06-os én vashiányos vérszegénységben szenvedek, hiába eszek sok hüvelyest, meg mindent amibe vas van, még így is jelen van egy kicsit.
Ha nem ennék vörös húst, még jobban vérszegény lennék.
A párom anyja mindennap csirkemellet csinál a fiának, hol ilyen körettel hol olyan körettel,sőt nekem külön főz,ha ott vagyok, amíg a férjével együtt éltek neki külön csinált kaját. És egyáltalán nem gazdagok és senki sem akarta csicskáztatni soha, örömmel csinálja, bárki megy hozzájuk, nekiáll valamit főzni, ő ilyen.
Nem hinném,hogy a kérdező csicskáztatni akarná az anyukáját,azért nem kéne ennyire nekiesni. Csirkemell natúran sütve pár perc alatt kész, rizskörettel együtt, de ha anyukád csicskáztatásnak veszi te is elkészítheted könnyen.
21:18-nak üzenném, hogy nem az a baj, hogy nem főz az anyja, hanem az étel alapanyagát kifogásolja.
Kedves kérdező! Valami hatalmas tévedésben élsz!!! Szerinted az alacsony zsírtartalmú kaja egyenlő a csirkemellel?! Gondolkodjál!!! Nincs az a sport, ahol a csirkemell lenne az előírt étel!!! Az egészséges táplálkozásba a változatosság is beletartozik. Feltételezem, hogy változatosan főz, és neked EZ a bajod? Hallottál már zöldségről, gyümölcsről? Kérdezz már meg egy profi sportolót, hogy mit szokott enni? Mindennap ugyanazt, vagy mindent, csak a mennyiségre figyel? Egy pörkölt is lehet egészséges, nem kell zsírban tocsognia, még ha marhahúsból készül, akkor sem. Egyél mellé párolt zöldséget, és máris alacsony zsírtartalmú a kajád. Az meg az egyik legnagyobb marhaság, hogy az emberi gyomor a vörös húsokat nem emészti meg!!! Ekkora butaságot is rég hallottam. Az összes brit már rég feldobta a pacskert a steak kajálástól:)
Olyan szépen elkanyarodott a sok válasz a kérdéstől, hogy élmény volt végigolvasni.
Engem az érdekelne, hogy 2 válaszoló közül, aki ugyanazt írja, az egyik miért kap 100%-ot, a másik miért 63-at (a többiek meg mást). A lényeg mindenhol az volt, hogy örüljön, hogy van neki normális kaja, ne akarjon minden nap csirkemellet enni. Egyik sem volt trágár, bunkó stb.
Na mindegy.
Megjegyzem: a kérdezőnek az is eszébe juthatna, hogy
1. a csirkemell finom, de minden nap azt enni kissé unalmas
2. a csirkemell egészséges(ebb mint más hús, kivéve a hal - tényleg, ehetne halat is!), de minden nap azt enni meglehetősen egyoldalú, ami pedig egyoldalú, az soha nem egészséges
3. a túlzott fehérjebevitel anyagcsereproblémákhoz vezethet (veseprobléma, köszvény), tehát nem is biztos, hogy szükség van a mindennapi húsbevitelre
Ez érdekes mert én 2-300g fehérjét eszek naponta de semmi bajom.Aztán lehet a nőklapja jobban tudja,de én még 1 konkrét esetről sem tudok aki fehérje miatt betegedett volna meg(pedig ismerek pár testépítőt)
És még mindig egészségesebb minden nap csirkét enni mint mekis szart meg amit a mai átlag ember zabál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!