Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, ha étkezés...

Szerintetek az baj, ha étkezés miatt csinálok cirkusz otthon?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen sportolok, nem mindegy, hogy mit eszek. Anyámnak mindig mondom: alacsony zsírtartalmú kaják, csirkemell minden nap. De mindig elfelejti, mikor ez nekem nagyon fontos. Nem bírja felfogni. Én vagyok túl szigorú, vagy igazam van?
2010. okt. 18. 20:55
 71/105 anonim ***** válasza:
68%
Nem értem, itt mindenki úgy gondolkodik hogy a gyereknek még olyan apró szívességekre sem érdemes a saját szüleitől, amit egy vadidegennek megtennénk? Ez nevettséges...A napi csirkemell azért tényleg durva, meg húszfelé főzni se kellemes, főzzön magának és kész, de most basszus, tényleg olyan ku.va nagy kérés hogyha úgyis mennek a szülők vásárolni, ugyan dobják már be azt a kaját is amit a gyerek kér (ha megtehetik anyagilag). Tényleg olyan nagy fáradtság kinyújtani a kezüket, levenni a polcról valamit és a bevásárlókocsiba dobni? Olyan hatalmas áldozat a saját gyereked kedvéért a virslit külön rakni a lecsóba vagy mi? Hihetetlen...Ti se vállaljatok sztem gyereket...Nálatok mindenki így viselkedik egymással a családban?
2010. okt. 19. 11:23
 72/105 anonim ***** válasza:
94%

kedves 10:06-os én vashiányos vérszegénységben szenvedek, hiába eszek sok hüvelyest, meg mindent amibe vas van, még így is jelen van egy kicsit.

Ha nem ennék vörös húst, még jobban vérszegény lennék.

2010. okt. 19. 12:14
 73/105 anonim ***** válasza:
77%
nálunik ismegy a kajána vita. Anya néha olyat főz amit én is megehtek,de a legtöbbször átlag kajákat csinál. Én nagyon odafigyelek arra h mit eszem. Tehát amikor anya kedvemre kb 2 havonta egyszer akkor mindneki nyavajog h mi ez a sz*r amit enni kell. A legtöbbször én főzök magamra,de a vicc h azt is vki megeszi előlem Nem tudom ha családból ki lehet az,mert nem látom sose és mindenki tagad.
2010. okt. 19. 12:19
 74/105 anonim ***** válasza:
66%

A párom anyja mindennap csirkemellet csinál a fiának, hol ilyen körettel hol olyan körettel,sőt nekem külön főz,ha ott vagyok, amíg a férjével együtt éltek neki külön csinált kaját. És egyáltalán nem gazdagok és senki sem akarta csicskáztatni soha, örömmel csinálja, bárki megy hozzájuk, nekiáll valamit főzni, ő ilyen.

Nem hinném,hogy a kérdező csicskáztatni akarná az anyukáját,azért nem kéne ennyire nekiesni. Csirkemell natúran sütve pár perc alatt kész, rizskörettel együtt, de ha anyukád csicskáztatásnak veszi te is elkészítheted könnyen.

2010. okt. 19. 12:44
 75/105 anonim ***** válasza:
74%

21:18-nak üzenném, hogy nem az a baj, hogy nem főz az anyja, hanem az étel alapanyagát kifogásolja.

Kedves kérdező! Valami hatalmas tévedésben élsz!!! Szerinted az alacsony zsírtartalmú kaja egyenlő a csirkemellel?! Gondolkodjál!!! Nincs az a sport, ahol a csirkemell lenne az előírt étel!!! Az egészséges táplálkozásba a változatosság is beletartozik. Feltételezem, hogy változatosan főz, és neked EZ a bajod? Hallottál már zöldségről, gyümölcsről? Kérdezz már meg egy profi sportolót, hogy mit szokott enni? Mindennap ugyanazt, vagy mindent, csak a mennyiségre figyel? Egy pörkölt is lehet egészséges, nem kell zsírban tocsognia, még ha marhahúsból készül, akkor sem. Egyél mellé párolt zöldséget, és máris alacsony zsírtartalmú a kajád. Az meg az egyik legnagyobb marhaság, hogy az emberi gyomor a vörös húsokat nem emészti meg!!! Ekkora butaságot is rég hallottam. Az összes brit már rég feldobta a pacskert a steak kajálástól:)

Olyan szépen elkanyarodott a sok válasz a kérdéstől, hogy élmény volt végigolvasni.

2010. okt. 19. 12:51
 76/105 anonim ***** válasza:
73%
Ööö... Egyébként te mit sportolsz? Ha azt mondod, sakkozol, kiugrom a 10.-ről... :D
2010. okt. 19. 13:30
 77/105 anonim ***** válasza:
63%
Hagyjátok már a szójakockást, teljesen más stílusban írt, mint a kérdező, normális volt, nem követelőző, ne hasonlítsátok már össze a kettőt...
2010. okt. 19. 14:51
 78/105 anonim ***** válasza:
100%

Engem az érdekelne, hogy 2 válaszoló közül, aki ugyanazt írja, az egyik miért kap 100%-ot, a másik miért 63-at (a többiek meg mást). A lényeg mindenhol az volt, hogy örüljön, hogy van neki normális kaja, ne akarjon minden nap csirkemellet enni. Egyik sem volt trágár, bunkó stb.

Na mindegy.

Megjegyzem: a kérdezőnek az is eszébe juthatna, hogy

1. a csirkemell finom, de minden nap azt enni kissé unalmas

2. a csirkemell egészséges(ebb mint más hús, kivéve a hal - tényleg, ehetne halat is!), de minden nap azt enni meglehetősen egyoldalú, ami pedig egyoldalú, az soha nem egészséges

3. a túlzott fehérjebevitel anyagcsereproblémákhoz vezethet (veseprobléma, köszvény), tehát nem is biztos, hogy szükség van a mindennapi húsbevitelre

2010. okt. 19. 15:00
 79/105 anonim ***** válasza:
7%

Ez érdekes mert én 2-300g fehérjét eszek naponta de semmi bajom.Aztán lehet a nőklapja jobban tudja,de én még 1 konkrét esetről sem tudok aki fehérje miatt betegedett volna meg(pedig ismerek pár testépítőt)

És még mindig egészségesebb minden nap csirkét enni mint mekis szart meg amit a mai átlag ember zabál

2010. okt. 19. 15:08
 80/105 anonim ***** válasza:
100%
Nem is ma meg holnap jön elő, de lehet majd 60évesen csodálkozol, hogy miért sokkal szarabb mint másnak.
2010. okt. 19. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!