Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, ha étkezés...

Szerintetek az baj, ha étkezés miatt csinálok cirkusz otthon?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen sportolok, nem mindegy, hogy mit eszek. Anyámnak mindig mondom: alacsony zsírtartalmú kaják, csirkemell minden nap. De mindig elfelejti, mikor ez nekem nagyon fontos. Nem bírja felfogni. Én vagyok túl szigorú, vagy igazam van?
2010. okt. 18. 20:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan ,rád van hagyva, amúgy aranyos vagy, kicsit ugy beszélsz mint a párom,sztem jól kijönnétek, ő is szarrá gyúrt vén trotty akar mindenáron lenni. Rád van hagyva, nála is ez szokott működni ennél a témánál:D
2010. okt. 19. 21:39
 92/105 anonim ***** válasza:
0%
legalább gyakorlott vagy már a vitákban.De én inkább szarrá gyúrt akarok lenni 60évesen vagy halott.Mást nem akarok kipróbálni
2010. okt. 19. 21:41
 93/105 anonim ***** válasza:
Amugy nem nandrolon volt hanem dianabol asszem, de annyi sz.rt szedett hogy nem mindig tudtam követni.
2010. okt. 19. 21:43
 94/105 anonim ***** válasza:
0%
a nandrolontól(deca durabolin)egyből leáll a termelés.A dianaboltól én a legyet is röptiben.Utána 1-2 hétig nem de aztán no problem
2010. okt. 19. 21:44
 95/105 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy cuki, hogy itt elvitatkoztok, de ha kérdező mondjuk annyira sem képest, hogy boltba menjen, meg főzzön, akkor nem hiszem, hogy olyan agyfsz kemény testépítő lenne, akinek olyan krva fontos az a nagy adag fehérje, hogy jól megnőjenek az izmai. Lehet, hogy kézilabdázik, vagy távolugrik esetleg "csak" aerobikozni jár a szomszéd fitness terembe.
2010. okt. 19. 22:45
 96/105 anonim ***** válasza:
24%
Még ha csak otthon ugrabugrál is, akkor is legalább feláll a s*ggéről, és normálisan eszik, amit elég kevesen mondhatnak el magukról.
2010. okt. 20. 01:09
 97/105 anonim ***** válasza:
83%

A csirkemellet a fehérje pótlás miatt eszed????

Mert Bear Grylls kukacokból nyeri az fehérjét, és az meg nem kerül semmibe. Ha nem tudod, hogyan kell elkészíteni akkor nézd meg a Discovery-n a "Túlélés törvényeit"

XDDDD

2010. okt. 20. 08:48
 98/105 anonim ***** válasza:
Unalmas már ez a sok off, remélem, törlik a modik.... Mi lenne, ha a kérdező reagálna is????
2010. okt. 20. 15:29
 99/105 A kérdező kommentje:

Én meg hátradőlve jókat röhögök a kommenteken, de csak folytassátok!

pl. Az egyik a kézilabdát hozza fel. Miköze a testépítéshez? A másik: Biztos csak "lejárok" edzeni, miközben versenyekre megyek. Ez kész..

Ezt a kérdést dühömben írtam ki, mert .... (hosszú) Ma bementem a boltba és a saját pénzemből megvettem, amiért megdolgoztam csak anyám csinálja meg nekem. Én is kiveszem a részem a házimunkából. Várom a többi "okos" kommentelőt.

2010. okt. 20. 15:31
 100/105 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor a probléma nagyjából megoldva: lementél, megvetted a pénzedből. Ennyi.
2010. okt. 20. 17:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!