Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, ha étkezés...

Szerintetek az baj, ha étkezés miatt csinálok cirkusz otthon?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen sportolok, nem mindegy, hogy mit eszek. Anyámnak mindig mondom: alacsony zsírtartalmú kaják, csirkemell minden nap. De mindig elfelejti, mikor ez nekem nagyon fontos. Nem bírja felfogni. Én vagyok túl szigorú, vagy igazam van?
2010. okt. 18. 20:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
62%
ciao hivfruska!
2010. okt. 18. 21:09
 12/105 anonim ***** válasza:
18%
Mindenki csak pofázik közben meg gőzük sincs a sport hoz hogy mennyire fontos a táplálkozás s ha például suliba jár és mellette van még két edzése ahogy nekem volt akkor mikor dolgozik?
2010. okt. 18. 21:11
 13/105 anonim válasza:
85%
Edzés helyett menjen kapálni,vagy akármit dolgozni!!!!
2010. okt. 18. 21:12
 14/105 anonim ***** válasza:
94%

Nem olvastam az előző válaszokat, tehát ha ismételnék, bocsi.

Elsőként a csirkemell nem a legolcsóbb húsfajta, így azt gondolom, hogy alapból nem várhatod el, hogy mindennap az legyen a menü.

Másrészt a családod többi tagja nem diétázik, így ők hagy egyenek azt, ami nekik jólesik.

Harmadrészt ha nem megfelelő édesanyád főztje, akkor rajta, ragadj te fakanalat, és akkor olyan lesz az étel, amilyet te szeretnél.

Szóval szerintem te vagy túl szigorú, illetve én úgy mondanám, h nagyok az elvárásaid.

2010. okt. 18. 21:12
 15/105 anonim ***** válasza:
86%
hát majd mindjárt megsajnálom,hogy a sport miatt nincs ideje megkeresni a kajáravalót...
2010. okt. 18. 21:13
 16/105 anonim ***** válasza:
63%
Amugy lehet, hogy tevedek, de en ugy tudom, hogyha heti ket alkalomnl tobbszor eszunk hust, az egeszsegtelen, vagy nem?Egyel fozelekeket, az is egeszseges, es nem kerul sokba.
2010. okt. 18. 21:16
 17/105 anonim ***** válasza:
92%

nekem is napi ket edzesem volt a suli mellett, hetvegen meccs, nem ettem minden nap csirkemellet.

Tölem ehet azt minden nap, ha megtehetik, engem nem zavar. De azert azt ne mondd mar nekem, hogy minden egyes sportolonak, akinek napi ket edzese van suli mellett (= nagy valoszinüseggel szülök tartjak el) megteheti, hogy minden nap csirkemellet egyen...

Es, mint emlitettem, ha nem anyagi okok vannak, akkor meg el lehet kerni anyutol ra a penzt, es hazafele megvenni.

2010. okt. 18. 21:16
 18/105 anonim ***** válasza:
91%
Örülj neki hogy járatnak sportra, majd ha magadra fogsz főzni meg magadra fogsz keresni, akkor az lesz az asztalon, amit eltalálsz. Te a család része vagy, nem a közepe, ami körül forog az egész. Nem te döntöd el mit esztek. Majd, ha te leszel a háziasszony, akkor te fogod eldönteni. Én is rendszeresen sportoltam és sose sírtam, hogy mindennap csirkemell meg izé. Azt ettem ami volt, és érdekes, mégis tele a polc kupákkal meg érmekkel.
2010. okt. 18. 21:17
 19/105 anonim ***** válasza:
96%
Tudod mit edzés után vegyél lkgcsirkemellet. Tedd serpenyőbe tegyél alá olajat, l dl vizet takard le fóliával, nyomd be a sütőbe, Majd ha kisül tedd hűtőbe, három napi adag csirkemelled lesz.
2010. okt. 18. 21:17
 20/105 anonim ***** válasza:
11%

A legtöbb hozzászólás itt árulkodik az emberek intelligencia-hányadosáról...

Egy szülő mikor gyereket szül, akkor azzal vállalja azt is, hogy felneveli. Ehhez hozzátartozik a minden napos étkeztetése. És ha megtehetik anyagilag, akkor tegye is meg.

De persze kérdező, ha anyukád eljár dolgozni akkor nem várhatod el, hogy minden nap legyen kész kaja, ilyenkor egyél gyümölcsöt meg egy kicsit "neccesebb" kaját, de igenis kérd meg anyukád, hogy amikor tud dobjon össze neked valamit.

És ne törődj a többi válaszolóval: nem vagy önző.

Csak ne követelőzz, ha nem megy a minden napos kaja dolog, akkor se rendezz cirkuszt.

2010. okt. 18. 21:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!