Szerintetek az baj, ha étkezés miatt csinálok cirkusz otthon?
Figyelt kérdés
Én rendszeresen sportolok, nem mindegy, hogy mit eszek. Anyámnak mindig mondom: alacsony zsírtartalmú kaják, csirkemell minden nap. De mindig elfelejti, mikor ez nekem nagyon fontos. Nem bírja felfogni. Én vagyok túl szigorú, vagy igazam van?2010. okt. 18. 20:55
101/105 A kérdező kommentje:
De komolyan: Sokan olyanokat írtak, hogy rohadtul nem jön a kérdéshez. Na jó egy kis off belefér, de úgy kifordították ezt a kérdést... Mindegy! Azért köszönöm, hogy megtiszteltek válaszukkal!
2010. okt. 20. 17:30
102/105 anonim válasza:
De én azért még újra leírom, hogy a csirkemell minden nap nem egészséges.
Ezt is megfontolhatod.
103/105 A kérdező kommentje:
Tudom. Halat is eszek, főleg az omega 3 miatt.
2010. okt. 20. 19:13
104/105 A kérdező kommentje:
Na legalább a 100. válasz értelmes volt.
2010. okt. 21. 07:37
105/105 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy, és engedne-e anyukád főzni. Ha idősebb, mint 14, akkor elég gyerekes és paraszt dolog, hogy követelőzöl, amikor magadnak már meg tudnád tenni (és igen, ha olyan fontos, a zsebpénzt költsed erre, ne "luxusra", bulira, ruhára stb.). Az egy dolog, hogy elvileg a szülő dolga, hogy etessen, de az nem azt jelenti, hogyha a gyereknek beluga kaviárra szottyanna kedve mindennap, akkor azt mindennap meg kellene venni. Az egészséges étkezés elég drága-a csirkemell sokkal drágább, mint más része a csirkének pl., és ha ezt eszed mindennap, azért elég nagy deficit a családi kasszának, amibe te nem is fizetsz bele semmit. Ráadásul akkor többfelé kéne főzni (mert azt ugye nem gondolod, hogyha neked erre van kedved, akkor mindenkinek ezt kéne ennie), az meg szintén még több pénz, és még több munka anyukádnak... azért rá is gondolhatnál, mennyit dolgozik otthon, mennyi házimunkát csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!