A párom szülei tényleg gonoszak?
Kérdező! A párod közölte anyósodékkal hogy akkor ő nem fogja őket ápolni ha lebetegszenek?
Majd szóljanak a testvérének aki vitte az összes vagyont. De mivel ő külföldön van, lesz még ebből kalamajka, ha valamelyik öreg "leesik a lábáról". De ne legyen igazam.
"Szerintem simán a másik gyerekük a kedvenc"
Sajnos ez így van! Rátapintottál a dologra...
"A párod közölte anyósodékkal hogy akkor ő nem fogja őket ápolni ha lebetegszenek?
Majd szóljanak a testvérének aki vitte az összes vagyont."
Köszi a tippet, erre nem is gondoltam! Igen, furcsa nekem ez az egész, mert mi van, ha esetleg be kellene majd mennie valamelyiküknek végül egy idősek otthonába? Mert oda is vinni kell vagyont, az a belépő. Mi két órás autóútra lakunk tőlük egyébként. Napi szinten nem is tudnánk megoldani, főleg úgy, hogy én is beteg vagyok.
Elég ha csak kórházba kerül valamelyik öreg.
Ki viszi be a cuccokat neki (wc papír, evőeszköz, hálóruha, egyebek) ami majd kell a kórházban? Ki jár látogatni?
Kivel konzultál majd az orvos? Ki fogja őket ápolni ha hazaadják a kórházból? Majd a külföldön élő gyerek?
Jobban jártak volna ha ilyen idős korban már ezen gondolkoztak volna vagy egy házi betegápolóra tették volna félre a pénzt.
Idősek otthonába pedig nem könnyű bekerülni, állítólag évekig tartó várólista van. Az nem úgy megy hogy valaki leesik a lábáról és a rokonok már másnap beteszik egy otthonba.
44-es: azt gondolom, hogy az a 2 gonosz vén trotty megérdemli, hogy egyik gyerek se nézzen feléjük...
Kérdező, ha a párodnak ezek után meg fog esni rajtuk a szíve, ha valamelyiket pelenkázni kell és nincs aki tisztába tegye, akkor úgy hülye, ahogy van, már bocs.
Mindenesetre részvétem! Szegénykém, milyen rettenetes sorscsapás...
Nekem "csak" az apukám halt meg tavaly, ez is nagyon nagy fájdalom.
Nincsenek unokák sehol.
Szerintem is csak kaptak az alkalmon, amúgy is forgatták a fejükben, hogy milyen indokkal adhatnák oda a vagyon nagyobb részét a külföldön élő tesónak.
Az a baj, hogy a párod lesz közelebb, ha az öregeknek segíteni kell. És ha nem segít, akkor ő lesz a szemét, mert "a pénz nem minden, felnevelték, kötelessége segíteni a szüleinek, stb." Mint ahogy itt egyik hozzászóló (vagy több is) fröcsögött, hogy sok hűhó semmiért, mit nyafogsz, sokan vannak, akik nem örökölnek. Na, sajnos ilyen emberek vannak. Az ő nyomorukat vetítik ki másra.
A végén még tényleg rámegy a kapcsolatotok erre, mert ha elkezdenek a dolgok bonyolódni (öregek betegsége, elesettsége), akkor nem fogsz jó képeet vágni hozzá, ha a párod segít, sérti az igazságérzetedet, mégpedig jogosan és majd kezdődnek a viták. Ne legyen igazam.
35-ös, van, ami nem tartozik másra. Pont.
Engem is "így neveltek", és? Akkor sem mondom meg, mennyit keresek, mert senkinek semmi köze hozzá.
Főleg nem "anyóséknak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!