A párom szülei tényleg gonoszak?
"Sajnos a fiamat már nem tudom visszahozni, és az élet sem állt meg. Voltak nagyobb gondjaim is ennél, és a mai napig is vannak."
Én csak remélem, hogy kamu, mert ha nem, akkor miféle ember vagy te, akinek a gyereke halálánál vannak "nagyobb gondjai" is?
Szövegértelmezésből egyes!!! Arra írtam és arra értettem, hogy az anyósom mit csinált!!! Légyszíves kímélj meg a további válaszaidtól, mert nem reagálok rá! Majd ha a helyemben leszel, leülök veled erről a témáról beszélni.
Gonoszak. A párod szülei, mivel nagy vonalakban tudják, hogy mekkora vagyont örökölhet a párod tőled, és milye van a párod testvérének, kimondták, hogy a párodnak szerintük annyi is elég. Azaz, hogy őt nem szeretik. Lényegében leírták őt.
Itt csak az számít, hogy a párodnak mi jobb érzés (és utána, hogy mi neked), DE: Én a párod helyében elköszönnék tőlük, és megszakítanám a kapcsolatot velük. Én a helyedben nem bírnék olyan emberekkel kapcsolatot tartani, akik a szerettemmel így bánnak.
En nem ertem ezt irod:
Ezt elmondtuk a párom szüleinek is, és azt is, hogy utánam a párom fog mindent örökölni, ha én meghalok, ugyanis nincs több gyermekem.
Majd utana ezt:Viszont nekünk házassági vagyonjogi szerződésünk van, és ugye nincs garancia arra, hogy együtt is maradunk életünk végéig. Mert hát bármi megtörténhet...
Tehat a velemenyem az, hogy elsore butasagot mondtal. Masodszor meg ezek szerint megse orokol utanad a parod.blabla
Harmadszor meg ha elo is fordulhat a fent leirt eset egy csaladban, akkor egyertelmuen nem gonoszak csak tajparasztok az ilyen szulok.
Masreszt egy rendes ugyvedet kell felkeresni mert nem olyan egyszeru gyereket kisemmizni, mert akarhogy is de valami koteles reszt vagy mit orokol, meg akire atiratnak ilyenkor hazat stb az jo sokat befizethet, meg es persze mar ezt se en se biztos hogy jol tudom de az esetek donto tobbsegeben ilyenkor az atiratas valami hitel vagy egyeb biznisz fejeben zajlik, tehat nem hiszem hogy a pasid kisemmiztek es azt se higy te teljes egeszeben is.ered a sztorit. A helyedben jobban utanakerdezoskodnek, ha mar ez ennyire izgat.
29. Szerintem a házassági vagyonszerzödés csak válás esetén lépne életbe.
Ha a sírig együtt maradnak, örökölni fog a párja, ha netán nem lennének addig együtt, akkor nyilván nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!