A férfiak eredendően gonoszabbak?
Szerintem nem gonoszabbak a ferfiak eredendoen, viszont sokkal kevesebb empatia es emocio van bennuk. Ettol masok a nokhoz kepest, de ha itt tartunk, akkor a nok is gonoszak, csak mas szempontbol. Mert pl. ott a pletykalas, ami inkabb a nokre jellemzo...szoval a gonoszsag szot nem hasznalnam. Inkabb azt mondanam, hogy a ferfiak alt. nem tul empatikusak, szegenyebb az erzelmi vilaguk, ezert nincs bennuk sem pozitiv, sem negativ iranyban annyi erzes, mint egy noben (irigyseg pl.).
(no vagyok es nem vedeni akarom a ferfiakat)
de a "női gonoszság" pl pletykálás még nem eredményez atombombát pl, vagy meggyilkolt, vagy megkínzott embereket, gyerekeket, lerombolt városokat és még sorolhatnám.
Utolsó előtti, nem nem értem...én tényekkel tudom alátámasztani, hogy átlagban több gonoszságot visznek véghez. Akinek nem inge ne vegye magára, nem kell felháborodni
az pedig hogy a nő veri a férfit elenyésző.....direkt beleírtam a kérdésbe, hogy "átlagosan"...nyilván van egy két kivétel, de arányaiban sokkal több a férfi aki bántalmazza a családját (fizikai, lelki terror.)
a tesztoszeronos dolog amúgy nem hülyeség, lehet benne igazság, nem kell hülyézni a másikat
Igen a férfiak eredendően agresszívabbak. És nézzétek meg az első nem-tudom-mennyi körözött emberből hány férfi és hány nő. Férfiak sokkal több bűncselekményt követnek el, mint nők.
De például a saját környezetemben is azt tapasztalom, hogy a férfiak sokkal bunkóbbak, egyesek lelkiismeretfurdalás nélkül beszólogatnak bármit bárkinek, még ismeretlenek is. Az pedig, hogy a nők fejben gonoszabbak nem igaz. Akkor miért nem gazdagodott meg már sok nő furkálódással, csalással?? Férfiak még jobban tudnak csalni, lopni 'magasabb szinten' is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!