Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen gonoszak az...

Miért ilyen gonoszak az emberek itt a GYK-n, főleg itt a családi kapcsolatoknál?

Figyelt kérdés
Ha valaki feltesz egy kérdést, nemhogy nem segítenek, de szabályosan élvezik, hogy piszkálhatják, és sértegethetik.Mintha ebben élnék ki magukat.Nem lenne jobb, ha békésen lehetne válaszolgatni?
2013. jún. 28. 18:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
78%

Ez a gonoszság relatív.

Pl ma feltett valaki egy kérdést, hogy milyen nehéz azoknak a fiataloknak akiknek anyuci apuci nem tol a segge alá házat stb...

Én szerintem ez az anyucizás már nagyon rossz indulat és sütött belőle az irigység.

Ő szerintem meg mi vagyunk gonoszak akik munkahely keresésre, költözésre, spórolásra biztattuk.

2013. jún. 28. 18:53
 2/29 anonim ***** válasza:
87%

A 2 gyerekes 22 éves anyukára célzol, aki 16 éves kora óta a barátjával tartatja el magát és még életében egy percet sem dolgozott?

Na az ilyen és hasonló jellegű dolgoknál azért vannak "rosszindulatú" válaszadók, mert először mindenki megpróbál értelmes, korrekt választ adni, aztán jönnek a fanyalgó, kötekedő válaszok a kérdezőtől, és kiderül, hogy önmagát tartja a világ középpontjának, stb. Majd ezután megpróbálják páran felvilágosítani, hogy nem jó ez így, amit csinál, de ő telibekaksizza, és inkább beszól párszor még arra is, hogy de igenis ő tudja jól. Aztán általában eldurvul a helyzet, mert elege lesz az embereknek abból, hogy alapvetően segítő szándékkal írtak, de mindenre csak fröcsögést meg visszpofázást kapnak, semmi nem jó, csak ha egyetértenek a kérdezővel... na ezért vannak rosszindulatú válaszok.

2013. jún. 28. 18:54
 3/29 anonim ***** válasza:
74%
a sok hisztis tininek nem nagyon lehet mást írni
2013. jún. 28. 18:54
 4/29 anonim ***** válasza:
32%
Sok embernek fáj az igazság, még ha a szíve mélyén ő maga is belátja hogy az.
2013. jún. 28. 18:57
 5/29 anonim ***** válasza:
2013. jún. 28. 19:01
 6/29 anonim ***** válasza:
62%
A 2.vàlaszolòtol kérdezem:be tudnád linkelni!elolvasnám:)Amùgy szerintem nem gonoszak csak szòkimondòbbak itt!
2013. jún. 28. 19:03
 7/29 anonim ***** válasza:
87%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

A sokadik oldal után derül ki az összes információ, előtte szerintem teljesen normális válaszok születtek.

2013. jún. 28. 19:05
 8/29 anonim ***** válasza:
4%
A 22 éves két gyerekes élősködő vagyok. Lehetnék ideges sírhatnék sőt rosszúl eshetne hogy a sok inteligens tanult ember élvezi hogy beleköthet másokba (belém is) hogy játszhassák a nagy okost és ítélkezhetnek. De nem kedves kérdező hidd el nem ér annyit az egész. Ez csak egy oldal ami legtöbbször csak arra jó hogy legyen akibe bele tudnak kötni és alázni tudnak. Mert ilyenek az emberek. Mindig mindent észre vesznek csak magukat nem. Ezekkel egyszerűen nem kell foglalkozni, sokra tartják magukat de végül is nem érnek semmit. Akinek boldog kiegyensúlyozott az élete az nem abban éli ki magát hogy idegen emberek kérdéseit lesi az interneten csak hogy bele tudjon kötni.
2013. jún. 28. 19:08
 9/29 anonim ***** válasza:
62%
Nyugi Móni, semmi baj :D
2013. jún. 28. 19:11
 10/29 anonim ***** válasza:
7%
Látom téma lettem. Nem baj úgy is imádok a közép pontban lenni. Ahhoz legalább értek, úgy tűnik nagyon is. Mennyi idő alatt is kavartam port néhány óra alatt? Fogadni mernék hogy amíg én itt tök nyugodtan írogatok addig a legtöbb válaszoló már magát kaparja az idegtől. Én meg megyek és ke##lek egyet a férjemmel. És milyen jól fog esni! További jó válaszolgatgatást meg zsörtölődést.
2013. jún. 28. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!