Miért ilyen gonoszak az emberek itt a GYK-n, főleg itt a családi kapcsolatoknál?
Ez a gonoszság relatív.
Pl ma feltett valaki egy kérdést, hogy milyen nehéz azoknak a fiataloknak akiknek anyuci apuci nem tol a segge alá házat stb...
Én szerintem ez az anyucizás már nagyon rossz indulat és sütött belőle az irigység.
Ő szerintem meg mi vagyunk gonoszak akik munkahely keresésre, költözésre, spórolásra biztattuk.
A 2 gyerekes 22 éves anyukára célzol, aki 16 éves kora óta a barátjával tartatja el magát és még életében egy percet sem dolgozott?
Na az ilyen és hasonló jellegű dolgoknál azért vannak "rosszindulatú" válaszadók, mert először mindenki megpróbál értelmes, korrekt választ adni, aztán jönnek a fanyalgó, kötekedő válaszok a kérdezőtől, és kiderül, hogy önmagát tartja a világ középpontjának, stb. Majd ezután megpróbálják páran felvilágosítani, hogy nem jó ez így, amit csinál, de ő telibekaksizza, és inkább beszól párszor még arra is, hogy de igenis ő tudja jól. Aztán általában eldurvul a helyzet, mert elege lesz az embereknek abból, hogy alapvetően segítő szándékkal írtak, de mindenre csak fröcsögést meg visszpofázást kapnak, semmi nem jó, csak ha egyetértenek a kérdezővel... na ezért vannak rosszindulatú válaszok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
A sokadik oldal után derül ki az összes információ, előtte szerintem teljesen normális válaszok születtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!