Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen gonoszak az...

Miért ilyen gonoszak az emberek itt a GYK-n, főleg itt a családi kapcsolatoknál?

Figyelt kérdés
Ha valaki feltesz egy kérdést, nemhogy nem segítenek, de szabályosan élvezik, hogy piszkálhatják, és sértegethetik.Mintha ebben élnék ki magukat.Nem lenne jobb, ha békésen lehetne válaszolgatni?
2013. jún. 28. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
80%

" http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

A sokadik oldal után derül ki az összes információ, előtte szerintem teljesen normális válaszok születtek."

Basszus, törölték, pedig tegnap még jókat röhögtem a primitív libán!

2013. jún. 29. 08:49
 22/29 anonim ***** válasza:
24%
Én is láttam azt a kérdést attól a fiatal anyától akit annyian aláztatok és szidtatok olyan felnőttes és művelt módon. Először én is akartam neki írni, mert valóban eléggé bicska nyitogató és alpári stílusa van. Látszik hogy nagyon buta és tanulatlan. De aztán elgondolkodtam valamin. Adott egy 22 éves fiatal lány akinek ott a férje ott vannak a gyerekei és bár nem valami okos de azon kívül hogy itt írogat valószínűleg a légynek se árt. Mivel különb az az ember aki kiír egy ilyen kérdést mint az aki ismeretlenül sérteget és aláz másokat? Szerintem azért egy tanult embernek ennél több eszének kéne legyen, mint amit ott műveltetek. Nem csak a kérdés kiírója szánalmas a válasz adok többsége is az. Még szerencse hogy törölték.
2013. jún. 29. 11:17
 23/29 anonim ***** válasza:
57%
22: sokan semmi sértőt nem írtak neki, csak hogy vegyen vissza magából, és erre olyan priviket kaptak, hogy ő majd kinyírja őket meg mittudomén. Nem volt normális az a nőszemély, az fix.
2013. jún. 29. 11:25
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Azért a válaszolókat se kell annyira védeni. Olvastam én pár igen csak cifra és sértő választ. Amiket tanult normális ember soha nem írna. Ahogy egy 2 éves gyereket se szidnának. Kinyírni ugyan már biztos csak túlzol. Bár ahogy letámadtátok azt se csodálnám ha ezt írta volna. Egyébként meg akkor borult ki jobban a bili mikor kiderült hogy milyen fiatal és már a második gyerekét várja de még nem dolgozott. Ez az ami a legtöbb válaszolót zavarta nem pedig a kérdező stílusa.
2013. jún. 29. 11:55
 25/29 anonim ***** válasza:
73%
Ez a másik regid, vagy mi? Mert ott ember nem védte azt a nőszemélyt...:)
2013. jún. 29. 12:03
 26/29 anonim ***** válasza:
21%
Nem csak voltam már hasonló helyzetben mint ő. Tudom hogy az emberek többsége milyen előítéletes és gonosz tud lenni azokkal akik nem olyanok mint ők. S mennyire zavarja őket ha valaki nem ért velük folyton egyet. Hogy mennyire képesek lenézni azt aki nem az ő érték rendjük szerint él. Szerencsétlen ostoba lány még azt se tudja mi az élet, de ettől még nem kell bele rugni. Miért is kéne hiszen attól senkinek se lesz jobb vagy több. Vagy nektek jobb lett attól hogy azzal a lánnyal veszekedtetek? Nem is értem miféle emberek járnak ide. Vagy én is kezdjem el szidni, hogy milyen hülye meg milyen alpári. Minek nem is ismerem, mi értelme lenne? Ő dolga mit kezd az életével nem a miénk. Lehet hogy többé nem is jön fel ide, de az is lehet hogy amíg ti azon dühöngtetek milyen buta addig ő mint írta is jót .... a férjével és röhögöt rajtatok.
2013. jún. 29. 12:15
 27/29 anonim ***** válasza:
25%
13-as lepontozott vagyok, itt is látszik, mennyire primitív emberek vannak itt. Teljesen igaz, amit írtam, hiszen sokszor tök érthetetlenül támadnak, általában a szánalmas életű kockapasik vagy az idegbeteg ősanyák. (Akik magukra ismertek és pontozgatnak most is:))
2013. jún. 29. 12:24
 28/29 anonim ***** válasza:

11 nek

Így van nem biztatás, csak mikor már eleve valaki úgy írja ki a kérdést, hogy süt belőle az irigység akkor nem tudom az illetőt biztatni.

2013. jún. 29. 13:17
 29/29 anonim ***** válasza:

Ez engem is nagyon bánt,ezek az emberek nagyon gonoszak és sértő válaszokat adnak,egyszer még azt is írtam nekik ,hogy engem szekáljanak csak de a családomat hagyják békén

Sőt!szerintem a testi fájdalom sokkal jobb mint a lelki....

2019. aug. 5. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!