Miért van az, hogy régen az emberek felneveltek 5-15 gyereket is, most meg sokaknak 1-et is nehéz?
ma 22:53
ne arra apelláljál már légyszives hogy három gyereknek 0ft a tankönyv mert az nem annyi maximum neked annyi de az adózok kifizetik és ez nagyon nem fair!!!
"nem baj ha többen vannak egy szobába" hát persze hogy nem baj egy ideig...de aztán a gyereknek gyorsan ki fog alakulni az az igénye hogy neki igenis kell egy saját szoba ahol ő élhet, ami csak az övé, ahova később fel tudja nyugodtan vinni a barátját, barátnőjét ha idősebb lesz, ahol nyugodtan egyedül tanulhat.
amig ezt egy szülő nem tudja biztositani addig ne vállaljon be annyi gyereket.
mi egy kétszobás lakásba élünk egyedüli gyerek vagyok, az egyik szoba az enyém a másik szüleimé, barátnőm itt tud aludni, szexuális életet is gond nélkül tudunk élni mert nincs a nyakamon senki, tanulni is tudok nyugodtan magamba anélkül hogy zavarnának. Nálunk már 2 gyereknek nem lenne helye ( pl. ide még egy ágy be se férne )
én aztmondom hogy akinek van egy 5 szobás háza az vállaljon be 3 vagy 4 gyereket ha anyagilag is ugy áll hozzá de akinek eleve helye sincs az előbb azt teremtse meg.
gyerekeket felnőtté kell nevelni nem idegroncsá.
Igen, szerintem is elég gusztustalan volt a megjegyzés, hogy nyugodtan vállaljunk 3 gyereket, hisz akkor egy csomó kedvezményt kapsz...
Csakhogy az a pénz nem a semmiből lesz.
Nem azt mondtam, hogy azért kell több gyerek, hogy kedvezményeket kapjunk. Azt mondtam, hogy nem annyival nehezebb három gyereket nevelni, mint kettőt, ezek miatt a kedvezmények miatt.
A mai magasabb keresetekről: régen (nem 10 éve, hanem tényleg régen) igenis relatíve kevesebbet, sokkal kevesebbet kerestek az emberek. De mindegy.
Tény, hogy nem tudom, milyen lehet tiniként a tesóimmal egy szobában élni, mivel mindannyian kollégiumban laktunk gimi alatt, mivel ahol a szüleim élnek, nincs jó gimnázium. Emiatt tizenévesen öt másik lánnyal laktam együtt, semmi bajom sem lett, a szexet is meg tudtam oldani, ha kellett mindig. Bár egy tizenévesnek ezt amúgy sem kellene túlzásba vinni szerintem, ráér később. Lehet lepontozni.
00:13 - Áruld már el nekem, hogy te hány gyereket nevelsz, mennyi fizetést kapsz és milyen munkáért?
Apám 2 gombóc fagyit vett gyerekkorában 1 Ft-ért, ma mennyi is? 58 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!