Miért van az, hogy régen az emberek felneveltek 5-15 gyereket is, most meg sokaknak 1-et is nehéz?
Tök jól megközelíti mindenki saját szempontjából a kérdést, de ez a kérdés nem egyéni, hanem társadalmi probléma. Rengeteg választ elolvastam, (volt aki a gondolkodási képességemet is kétségbe vonta, pedig én nem sopánkodtam, hanem leírtam egy lehetséges alternatívát), van, aki az adóját sajnálja tankönyvtámogatásra a nagycsaládosoktól, pedig (elvileg a rendszer erre épül) azok a gyerekek fogják megtermelni a gazdaságnak azt a tőkét amiből ő fog nyugdíjat kapni... De tényleg be kellene látni, hogy az emancipációs-korszak előtt, normális családi viszonyok között valóban meg lehetett oldani több gyermek vállalását. És hölgyeim, nyugodtan le lehet szavazni, de a biológia és a társadalomtudomány soha nem fog megférni egymással, akármekkora hisztit is csapnak az önérzetes aktivisták... (mellrák, méhnyakrák, petefészekciszta, korai klimax, stb, stb...ugyanis általában a gyermeket nem, vagy későn szülők betegségei)És ez nem az én véleményem vagy hibás látás(gondolkodásmódom) eredményei, hanem statisztikák.
Ja és a férjet nem csak az otthon, hanem a munkahelyen unatkozó nő is meg tudja csalni.
ma 10:19
ez nem nagy igény hanem a minimális igény.
és ha 2millióval tudnak támogatni és jelenleg munkanélküli vagy akkor mire van nagyobb esélyed?
-veszel egy lakást a városba 10 millióér
-veszel egy nagyobb házat falun 3-4 millióér plusz autó jogsival össz-vissz 5 millióból megvagy
utóbbihoz kéne 3 millió hitel másikhoz 8 kéne.
albérletből meg soha nem kerülsz ki. legszemetebb dolog a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!