Miért van az, hogy régen az emberek felneveltek 5-15 gyereket is, most meg sokaknak 1-et is nehéz?
Hát az elég baj hogy ezért néznek rád más szemmel.
de úgy érzem eléggé elkanyarodtunk a témától:
"Ráadásul az is milyen már, hogy egy panellakás errefele 10-20 millió, mert falura senki nem akar jönni, ahol még mindig 2-3 millióért lehetne egy elég szép házat venni, ami kertes, nagy udvaros, csak hát ugye falu.(város a mi falunktól kb. 3 km)"
én erre mondtam azt hogy olcsóbban jön ki mindenképp a falura költözés és akár plusz egy autó jogsival és a számadatok igazolják is ezt.
pusztán csak az egyetértésemet szeretném kifejezni és autó jogsi ide-oda mindenhogyan olcsóbb.
Suhanc, te tényleg ennyire hülye vagy?
Nem mindenki termett anyaságra. Van olyan, akiből borzasztó anya lenne. Én inkább élnék olyan világban, ahol kevesebb az ember, de kiegyensúlyozottabb és elégedettebb, mint ahol sok és idegbeteg.
Az meg annyira megható, hogy téged ennyire mélyen megérint számodra idegen nők méhnyakrákja, de szerintem csak egy inkompetens faszi vagy, akire nincs kereslet.
mamám szomszédja a hatszobás házát brutál udvarral nem tudta/tudja eladni 4 millióért. mi panelba lakunk 52 négyzetméteres 4 emeletes de a felettünk lakó a harmadik emeleten 11 millió körül adta el a lakását. Ja és nincs lift ami azt jelenti hogy eleve kevesebbet ér mint az alacsonyabbakan lévők.
az hogy egy nő biológialilag több gyerekre van tervezve hát istenem szar neki...attól még ne
"Az meg annyira megható, hogy téged ennyire mélyen megérint számodra idegen nők méhnyakrákja, de szerintem csak egy inkompetens faszi vagy, akire nincs kereslet."
Ja és bocs, hogy egy kicsit szétoffolom, de erre muszáj válaszolnom: Boncmesterként dolgoztam, tehát egy ideig pénzt kerestem az idegen nők méhnyakrákjából; másodszor pedig egy 5- és egy hét éves gyermeket nevelek a feleségemmel és tudom, hogy tényleg jobb nekik, hogy anya otthon van és türelmes velük, nem mint te, aki az eszedet arroganciával pótolod. Sajnálom, hogy ennyire személyesre vettem a figurát, de nem szeretem, ha inkonpetensnek neveznek a téma bölcs professzorai. :-))
Suhanc, de te konkrétan általánosítva kijelentetted, hogy sokkal jobb lenne, ha a nők otthon maradnának. Szerintem cseppet sem ettől függ a társadalom helyzete. Az én anyukám is dolgozott, nem voltunk gazdagok, de jól éltünk, mégis volt ideje ránk, és boldog gyerekkorom volt.
És pont ez az, hogy csak azért, mert a feleséged jó anya, az nem jelenti azt, hogy például én is az lennék.
Azért akadtam ki, mert ha nem is úgy szántad, én úgy vettem, hogy te azt akarod, hogy minden nő maradjon otthon, és neveljen gyereket, még ha arra semmilyen késztetést vagy vágyat sem érez.
Az meg hogy szülök, nem garancia arra, hogy egészséges leszek, mint a makk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!