Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért “normális” nem szeretni...

Miért “normális” nem szeretni a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Tegnap feltett itt valaki egy kérdést, hogy a nővére utálja a gyerekeket mindig is utálta és a kérdező 14 hónapos gyermekére is fintorog, láthatóan minden baja van ha feljön a téma a kis unokahugáról vagy ha a közelében van a gyermek.

Nem provokáló a kérdésem, csak előzményként írtam le a fentieket.

Tényleg érdekel, hogy ez mióta egy normális hozzáállás a gyermekekhez?

Mitől alakul ki ez embereknél?

Konkrétan a kérdés alatt aki nem azt írta, hogy fogadja el a kérdező, hogy a nővére nem bírja a gyerekeket vagy esetleg le merte írni hogy a gyerekekkel semmi baj nincs annak törlődött a válasza annyira lepontozták. Szinte csak olyan kommentek vannak akik szerint ez teljesen normális,sőt ők is utálják a gyerekeket és majdhogynem büszkék is rá.

Az eredeti kérdés a “testvér kapcsolatok” kategóriában található.

2020. júl. 21. 12:48
 71/109 anonim ***** válasza:
80%

"ő nem fogja megtapasztalni, hogy milyen egy gyerek, mert olyan a fejszerkezete, hogy nincs az a férfi, aki gyereket csinálna neki"

Ez az érett, anyához méltó sértés honnan jött, 1860-ból?

2020. júl. 21. 16:44
 72/109 anonim ***** válasza:
15%
Nem. Csak a stílus, ahogy mondta, bocs, ügyfél voltam. Emberekkel foglalkozom én is, soha senkivel szemben hasonlót nem engedtem meg. Nekem se volt öröm, hogy nyűgös a gyerek, de ne szólogasson már be egy karótnyelt vénlány.
2020. júl. 21. 17:10
 73/109 anonim ***** válasza:
37%
Nem kötelező szeretni a gyerekeket. Én pl.a kutyákat utálom, büdösek, saját végbeluket nyalják, idegesítően ugatnak, vinnyognak. A sok kutyás meg rossz szemmel néz rám, ha félrehúzódom vagy átmegyek a másik oldalra. De ti, kedves gyerekgyulölök, remélem maximálisan felpontoztok, mert magas az érzelmi intelligenciátok, és elfogadjátok, hogy valaki éppúgy undorodhat egy kutyától, mint más a gyerekektöl, ti megértitek más érzéseit, kb.60 posztban ezt szajkóztátok, kérem a zöld kezeket bizonyitásul.
2020. júl. 21. 17:11
 74/109 anonim ***** válasza:
84%

#73 Te csak provokálni akarsz és ugyanúgy megveted, aki nem szívleli a gyerekeket, az egész írásodból süt, ráadásul a kb 60 poszt sem volt elég számodra felfogni, hogy azért mert valaki NEM KEDVELI a gyerekeket, még nem lesz gyerek gyűlölő. 🤦🏻 Nem kedveles meg gyűlölet között azért van egy "hajszálnyi" különbség.

Amúgy én aztán olyan magasról letojom, aki nem kedveli a kutyákat, amilyen magasról csak lehet. Most már jobban érzed magad??

2020. júl. 21. 17:15
 75/109 anonim ***** válasza:
17%

71.

Egyébként pedig, mert anya vagyok, azért nem fogok mindent benyelni. A gyerek az élet velejárója, nem kell szeretni, de el kell fogadni mindenkinek, hogy felbukkannak vásárlásnál, moziban, strandon. Ha valaki látványosan beleköt a gyerekbe vagy a szüleibe, ne csodálkozzon, hogy válasz is lesz. Titeket idegesít a gyerek, mert zajoa, engem meg idegesítenek az ilyen 40 évesen szinte nyugdíjba vobult nők, akik jaj, zajosak a gyerekek, jaj, a vízben fröcskölnek, jaj, nevetni mernek miközben én csönben üldögélnék az uborka fejemmel. Tisztelet a kivételnek, de sajnos egy kaptafák.

2020. júl. 21. 17:19
 76/109 anonim ***** válasza:
86%

75.

Bár az általad említett ügyfélszolgálatos nő viselkedése messze nem volt professzionális és elítélendő és jogosan szóltál neki, de azért nehogy már mindenkinek beszólogass akit zavar a hisztis csemetéd (akik hidd el nem csak a 40es nők).

Ha vernyákoló kölyköket akarnának hallgatni, akkor vállaltak volna vagy elmennek óvónőnek, de nem tették. Épp ezért jogosan "néznek rád csúnyán" vagy épp jegyzik meg egymás közt, hogy igazán rászólhatnál a gyerekedre, nevelhetnéd, ha visít,hangosan röhög, szándékosan másokra pacsál a medencéből vagy épp a bolt közepén veri magát a földhöz. Te vállatál gyereket nem ők, ne ők viseljék a te gyerekvállalásod eredményét.

2020. júl. 21. 17:30
 77/109 anonim ***** válasza:
79%

Most lettem 30, de oké. :)

Az a baj, hogy nem a gyereked zavar, hanem te. Ezt mondtam az előbb, ő nem felelős a tetteiért, te vagy felelős érte. Ha te úgy döntöttél, hogy neked való az anyaság, és így döntöttél, akkor mutasd meg azzal, hogy megneveled a gyereked. Senki nem kíváncsi rá, hogy fáradt, éhes, egyéb baja van. Ez mind a te dolgod. Nem azt vállaltad az anyasággal, hogy mindenkinek csökkented az életminőségét a gyereknyávogással. Feltételezem, azt vállaltad, hogy egy normális embert nevelsz. Remélem, sikerül, és vele normálisabb vagy, mint amit itt előadsz.

2020. júl. 21. 17:33
 78/109 Metionin ***** válasza:
77%
75: a gyerek az élet velejárója?? A tiedé lehet, de mások hadd szarják már telibe a gyerekedet meg téged is :D
2020. júl. 21. 17:42
 79/109 Metionin ***** válasza:
91%
73: én imádom a kutyákat de eszembe se jutna feltételezni, hogy mindenki így van vele. Azonnal látszik egy idegenen is aki szembejön az utcán, hogy hogy néz a kutyára, mosolyogva, faarccal, félve, esetleg undorodva. Utóbbi 2 esetben gondosan ügyelek arra, hogy megfelelő távolságban haladjunk el mellette mert én pont a gyerek példáján tudom, hogy milyen az amikor egy picit is lehervad a mosolyod és azonnal neked esnek hogy igenis állj hozzá pozitívan, mert cuki. Az meg hogy mindenkinek az én kutyám legyen a világ közepe, mert ÉN akartam kutyát és ÉN vállaltam a vele járókat és az ÉN véleményem szerint a legcukibb dolog a földön, teljesen nonszensz. Ne hagyjuk már elsorvadni az agysejtjeinket csak mert valami szerintünk atomcuki. Legyen az kutya, gyerek, rózsaszín tütüs elefánt vagy amit akartok.
2020. júl. 21. 17:51
 80/109 anonim ***** válasza:
17%
Ugyan én sem vagyok oda a gyerekekért, és nekem is kutyám van, de nincs olyan, hogy egy gyerek sose rosszalkodik, sose hangos, sose csinál semmi idegesítőt, és ez nem azért van mert nem nevelte meg az anyja, vagy nem szólnak rá. A kutyámon is pontosan látom, hiába jól nevelt, neki is vannak rossz napjai, amikor az istennek sem tud viselkedni. És ha tetszik ha nem, a gyerekek valóban az élet velejárói, társadalom tagjai. Ha nem így lenne, igencsak hamar kihalnánk.
2020. júl. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!