Miért “normális” nem szeretni a gyerekeket?
Tegnap feltett itt valaki egy kérdést, hogy a nővére utálja a gyerekeket mindig is utálta és a kérdező 14 hónapos gyermekére is fintorog, láthatóan minden baja van ha feljön a téma a kis unokahugáról vagy ha a közelében van a gyermek.
Nem provokáló a kérdésem, csak előzményként írtam le a fentieket.
Tényleg érdekel, hogy ez mióta egy normális hozzáállás a gyermekekhez?
Mitől alakul ki ez embereknél?
Konkrétan a kérdés alatt aki nem azt írta, hogy fogadja el a kérdező, hogy a nővére nem bírja a gyerekeket vagy esetleg le merte írni hogy a gyerekekkel semmi baj nincs annak törlődött a válasza annyira lepontozták. Szinte csak olyan kommentek vannak akik szerint ez teljesen normális,sőt ők is utálják a gyerekeket és majdhogynem büszkék is rá.
Az eredeti kérdés a “testvér kapcsolatok” kategóriában található.
Mert a gyerek csak kicsi ember, és embereket is utálunk.
Én azt nem értem, miért kell *szeretni* egy idegen gyereket a kora miatt.
Én sem szeretem a kisgyerekeket, kellemetlenül érzem magam a közelükben.
Pedig csak 16 vagyok.
De a kicsi ember nem ártott nekem, a nagy pedig mondjuk igen.
Macska nem egyenlő a gyerekkel. Ja és nem szeretem a macskákat, de nem is fintorgok rájuk, sőt még lehet meg is simogatom ha odajön magátol :)
Még senkit nem pontoztam képzeld! Valami elmebeteg gyermekgyűlölő meg azthiszi én vagyok a másik kérdésnél a 47-es válaszoló! 😂 Az én válaszaimat már rég törölték! Ott már nem erőlködök.
Azt teljesen megértem, ha valaki közönbös velük mert idegen számára, nem tudja hogyan kezelje őket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!