Kibékültem a volt párommal akitől egy 9 éves fiam is van. Szeretnénk még gyerekeket. Szerintetek nem gáz ennyi idő után újra szülnöm?
Szervusz
Nekem is 9 év van a két gyerek között semmi probléma nem volt ezzel.
De nem lenne jobb várni egy kicsit, ameddig biztossá, erőssé vélik a kapcsolat? Az hogy már van tőle egy gyerek, ez inkább óvatosságra int. Miért mentetek szét? Utána törődött a gyerekkel? Milyen volt a gyerek kapcsolata az apjával? Mennyire viselte meg a gyereket a különlét? Most milyen a kapcsolata (gyerek) az apjával?
Még sok sok kérdést tegyél föl magadnak és akkor dönts egy olyan dolog felől, amely egy másik (még meg nem született) ember életét alapjaiban érinti. És a tiéteket?
Üdvözlettel: Zita
Nem gáz "ennyi idő után" szülni, viszont az indokaidat nem igazán értem... Nem tűnik túl átgondoltnak ez az egész.
De a ti dolgotok amúgy, nem is értem ezt a kérdést...
neked meg ész kellene mégsem áldott meg vele a jóisten.
Már bocsáss meg a kemény szavakért.
Dicséretes, hogy kibékültél a volt pároddal, de a szöveged alapján előbb esel teherbe mint gondoskodóba. Még csak most békültetek ki. Egy gyerekkel is nehéz az élet, nehogy még egy kisbabával. Főleg egy nem stabil kapcsolatba. Én várnék még pár évet és nem a hormonjaim alapján szülnék, hanem egy felelősségteljes döntés után, amikor tudom biztosan, hogy olyan helyre születik a baba, ahol boldog lesz. Minden gyerek akar kistesót, de te már rég lecsúztad azt az időintervallumot, amikor ténylegesen adtál volna kistestvért a gyerekednek, Olyan nagy a szakadék a két gyerek életkora között (tudom mert a mi családunkban is van ilyen), hogy már olyan jó testvérek nem lesznek, mintha korban közelebb állnának.
Ahogy a gyereknek nem veszel meg minden szir sz@r játékot, mert kikunyerálja, úgy a gyereket sem azért szülöd mert a másik gyereked kiharcolta. Ha mégis, akkor még egy élettel többet teszel nyomorékká, mert gyereke nevelés csillagos 1-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!