Kibékültem a volt párommal akitől egy 9 éves fiam is van. Szeretnénk még gyerekeket. Szerintetek nem gáz ennyi idő után újra szülnöm?
"Nekem is van egy 9 évvel idősebb nővérem és együtt nőttünk fel."
Köztem és a tesóm közt két év van. Mi együtt voltunk gyerekek, ugyanazokért a dolgokért rajongtunk. Együtt költöztünk el otthonról.
Te 11 voltál, mikor a nővéred húsz. Tényleg együtt nőttetek fel? (Az együtt felnőni nem azt jelenti, hogy egy háztartásban vagyunk)
én és a húgom között is 9 év van és semmiképp nem nőtünk fel együtt...már rég bulizni jártam mikor még babázott, mikor kicsit összecsiszolódtunk akkor elköltöztem egyetemre ,nincs közös témánk stb.
Édesanyám és a nővére között ugyan ez a helyzet, látom hogy viselkednek a testvérek egymással (páromék 5en vannak) de a mi családunkban a testvéreknek semmi köze egymáshoz....
Csak gondold át lényegében ballag a 8-ból mire iskolás lesz a testvére, még a tanulásban sem tud segíteni addig annyit változik a tananyag...nem még másban...
Persze lehetnek kivételek de csak
6 és 9 év van a nagyok és a legkisebb között
szerintem nem olyan nagy baj ha nagyobb a korkülönbség
legalábbis nekem a most 11 éves lányom szívesen játszik a 2,5 éves húgával, jobban elvan vele mint az öccsével :-)
tudnak együtt babázni rajzolni festeni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!