Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kibékültem a volt párommal...

Kibékültem a volt párommal akitől egy 9 éves fiam is van. Szeretnénk még gyerekeket. Szerintetek nem gáz ennyi idő után újra szülnöm?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 10:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
31%
Így már értem, miért kellett szakítanotok. De akkor nem kibékülésről van szó most, hanem arról, hogy végre nem tiltja senki, így van? ;-)
2013. júl. 22. 11:43
 22/37 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy 9 évvel idősebb nővérem és együtt nőttünk fel. Nem értem mi a baj azzal, hogy kibékültem a fiam apjával?
2013. júl. 22. 11:44
 23/37 anonim ***** válasza:
89%
Veled úgy általánosságban van a baj, hallod. :D
2013. júl. 22. 11:46
 24/37 anonim ***** válasza:
78%
puszim a lepontozónak! :DD ennyi boldog pillanatod legyen ebben az évben! :D
2013. júl. 22. 11:47
 25/37 anonim ***** válasza:
61%

"Nekem is van egy 9 évvel idősebb nővérem és együtt nőttünk fel."

Köztem és a tesóm közt két év van. Mi együtt voltunk gyerekek, ugyanazokért a dolgokért rajongtunk. Együtt költöztünk el otthonról.

Te 11 voltál, mikor a nővéred húsz. Tényleg együtt nőttetek fel? (Az együtt felnőni nem azt jelenti, hogy egy háztartásban vagyunk)

2013. júl. 22. 11:47
 26/37 anonim ***** válasza:
71%

én és a húgom között is 9 év van és semmiképp nem nőtünk fel együtt...már rég bulizni jártam mikor még babázott, mikor kicsit összecsiszolódtunk akkor elköltöztem egyetemre ,nincs közös témánk stb.

Édesanyám és a nővére között ugyan ez a helyzet, látom hogy viselkednek a testvérek egymással (páromék 5en vannak) de a mi családunkban a testvéreknek semmi köze egymáshoz....

Csak gondold át lényegében ballag a 8-ból mire iskolás lesz a testvére, még a tanulásban sem tud segíteni addig annyit változik a tananyag...nem még másban...

Persze lehetnek kivételek de csak

2013. júl. 22. 11:51
 27/37 A kérdező kommentje:
Az nem baj, majd megoldjuk.
2013. júl. 22. 11:53
 28/37 anonim válasza:
0%
Enis 16 evesen szultem. Mikor terhes lettem kulon mentunk. A lanyunk eves koraba ujra osszejottunk. Ugyanugy voltunk mibt ti hogy nem tudtatok egymast elfelejteni. Azota eltelt tobb mint fel ev. O sokat bizonyitott mint apa. Sot, rengeteget! Azota egyuttelunk al erletbe es tervezzuk a kistesot. Egy het es kiderul sikerult e.
2013. júl. 22. 11:54
 29/37 anonim ***** válasza:
Akkor minek kérdezted?
2013. júl. 22. 11:54
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

6 és 9 év van a nagyok és a legkisebb között

szerintem nem olyan nagy baj ha nagyobb a korkülönbség

legalábbis nekem a most 11 éves lányom szívesen játszik a 2,5 éves húgával, jobban elvan vele mint az öccsével :-)

tudnak együtt babázni rajzolni festeni :-)

2013. júl. 22. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!