Kibékültem a volt párommal akitől egy 9 éves fiam is van. Szeretnénk még gyerekeket. Szerintetek nem gáz ennyi idő után újra szülnöm?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 10:59
31/37 anonim válasza:
Nem gáz, miért volna az?
A két gyerek között viszony bármilyen is lehet, az nem függ a korkülönbségtől, és végre lesztek egy normális család.
32/37 anonim válasza:
Szerintem nem gáz újra szülnöd, de ezt nem mások véleménye alapján kéne eldöntened. Ha a ti életetek teljesebb lenne még egy babától, akkor hajrá. A korkülönbség miatt tényleg megvan az esélye, hogy nem lesznek annyira szoros kapcsolatban egymással, de hát úgysem a 9 éves fiúnak szülnél, hanem magatoknak. Puffogjanak csak azok a nagynénik, hogy "megint összeállt azzal az alakkal" és hogy nem lesz ennek jó vége.
Igaz, én a helyedben megvárnám az esküvőt, hiszen 24 évesen nem kell sehova rohannod. Élvezzétek ki egy kicsit hármasban is az életet :)
33/37 anonim válasza:
Szerintem neked nem kéne újra szülnöd.Nem a 9 év a gáz,hanem a gondolkodásod.Miért lenne gáz?...Köztem és a tesóm között 8 év van,ugye milyen ciki lehetett anyámnak?Ma is megvolt a "napi kérdés" :DD
34/37 anonim válasza:
Ha mind ketten szeretnétek akkor nyugodtan szülhetsz.
35/37 anonim válasza:
Nekem mindegY,kinek hány babát szülsz. De úgy csináld hogy egyedül is el tudd majd tartani, mert én nem fogom!! Felelőtlen embereknek nincs szändékomban adózni.
36/37 anonim válasza:
Nyugi, az adódat zsebre rakják, ott fent... Nem igazán megy a közösbe... csak hiszed.
37/37 anonim válasza:
Nahát micsoda meglepetés hogy megint nem képesek itt néhányan a kérdésre válaszolni, és csak ítélkeznek meg megszolják a kérdezőt láthatlanban. Pedig nem tudni mi volt a háttérben hogy miért válltak el az útjaik. Na és ha most ennyi év után találtak egymásra? Mi rossz van benne? Miért ne lehetne még gyerekük ha szeretnének? Nem értem miért kell olyan rossz indulatunak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!