Miért nem segit senki?! Barátnöm elvált. Kilépet rossz házasságábol. Verte öt is gyerek szeme láttára, fenyegette gyerekeket is.
Figyelt kérdés
Ovodába gyermek elsirta magát hogy anyát bántotta apa, , ügy lett belöle, hivatalbol tették meg a felelentést. Apa valoszinü letöltendöt szabadságvesztést kap de minimum felfüggeszettet.de apa azota se hagy békén minet.mindenkit feljelent..gyereket egy ovodában szerzett kék folt miatt elvitte rendörségre és az mondta gyereknek hogy mond azt a rendöröknek h anya bántott..stb..stb.három éve nem csinálunk mást mint biroságra,gyámügyre,pszichológushoz,rendörségre járunk."apuka" pszihopata.mindenkit feljelent..gyámügy meg semmit nem tesz.miért nem segitenek?:(2013. júl. 15. 18:57
1/8 anonim válasza:
Rossz helyen keres segítséget! Keressen egy nagy darab, sok mindent bevállaló csávót, és jól veresse el a volt férjet! Ha sikerül egy 8 napon túl gyógyulót szerezni neki, soha többé nem zaklatna senkit!
2/8 anonim válasza:
A gyámügy álláspontja szerint mindkét szülő agreszív akkor csak azt tehetik hogy kiemelik a gyereket a családból.
3/8 A kérdező kommentje:
az anyuka a normáli,szerény,soha semmi gond nincs vele.ezt nem is vitatja se rendörség se gyámügy..se senki..
2013. júl. 16. 07:35
4/8 anonim válasza:
Egyetlen megoldas a koltzes jo messzire kulfold pl
El kell tunnie egy par evre amig az ex lenyugszik.
5/8 anonim válasza:
Sajnálom szegény nőt!!!Magyarországon a családon belüli erőszak ellen sajnos nem igazán lép fel hatékonyan a rendőrség.Én azt tudom nektek tanácsolni,hogy kérjetek segítséget civil szervezetektől. Pl:NANE. A neten fent van a számuk.Éjjel nappal telefonos szolgálatuk van.A legjobb megoldás az lenne, ha néhány hónapra elbújnának egy anyaotthonba.A NANE ebben is tud segíteni.De több ilyen civil szervezet is megtalálható a neten. Gyermekjóléti szolgálatnál voltatok már???
6/8 A kérdező kommentje:
nem mköltözünk.sehova.miért én menjek meg párom gyerekkel..miközbe aza pszihopata vigan éli életét..feljelent mindenkit..élvezkedik ha szemétkedhet.más bocsánat aszóért,most hétvégén mikor nála volta gyerek..teletömte mindenféle gyogyszerrel.akkor lép majd a gyámügy ha már baj van?:(
2013. júl. 17. 18:11
7/8 anonim válasza:
Milyen gyógyszerrel tömte teli a gyereket??Ez már nagyon durva!!Keressetek fel családorvost,védőnőt gyermekjólétit.Lépniük kell!A gyámügy és a gyermekjóléti szolgálat nem ugyan az.Mindenhol van családgondozó .Ott úgynevezett védelembe veszik a gyerköcöt. Ez azt jelenti, hogy figyeli egy családgondozó a sorsát,családot látogat stb.Ha az apával baj van kéri a rendőrség segítségét,sőt a láthatás az Ő jelenlétében történik.Nézd meg a neten hol van a legközelebbi gyermekjóléti szolgálat és sürgősen mennyetek be!!Ha bármi kérdésed van írj privátot,dolgoztam ilyen helyen.
8/8 A kérdező kommentje:
heti szinten vagyunk családsegítöben,gyermekjólétieknél.meghallgatják a gyereket..és nem történik semmi.a legujjabb.a gyermek saját szavaivakl elmondta mult héten családsegítöben hogy apuék verekszenek..a 2 éves kistestvéremet olyankor én viszem át a másik szobába hogy ne sirjon...stb...stb..
a családsegítö vezető nő helyettes erre csak anyit mond.ne foglakozzunk vele...rendörséghez küldtük most át a papírokat.
2013. júl. 22. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!