Ti is elítélitek azt, aki lemond a gyerekéről?
Jó bocs hülyén tettem föl a kérdést,de melyikre mondtad,hogy nem?(a leírás végére is tettem egy kérdést)
Oké,akkor a leírás végén lévő kérdést TESSÉK ELFELJTENI ÉS A RENDES KÉRDÉSRE VÁLASZOLNI!!!!!
Én azt ítélem el, aki cseszik gumit húzni (vagy azt normálisan használni), aztán sír a szája.
Lemondani egy 15 éves gyerekről sehogy sem normális.
"Csak úgy" lemondani egy gyerekről a világ egyik legundoritóbb dolga! Pl. azért mert jött egy új kapcsolat és kolonc lenne csak stb! Az ilyen embert Igen elitélem!
De vannak élethelyzetek amikor nincs más választása valakinek! Ahogy azt már előttem is irták miért. Azokat nem itélem el!
Attól függ,ha éhezik és nincs más választása,mert a gyereknek jót akar nem ítélem el
ha a gyerek kezelhetetlen,mert iszik,drogozik(és nem szülő hanem rossz társaság miatt)nem ítélem el
ha mégse akarja tiniként a gyereket és örökbe adja kicsit elítélem,de így mindenkinek a legjobb
de ha csak a saját kényelme miatt mond le a gyerekéről mert új pasija van és világot akar látni na azt elítélem
A kulcsszó a kérdésedben nem a kiemelt rész, hasnem "hogy legyen akármilyen rossz is"
Ha egy 15 éves fiú iszik, drogozik,csavarog, meglopja, esetleg meg is üti a szüleit, akkor jogos, ha lemond róla!
Az ilyen gyerekkel NEM lehet együtt élni! Ha nem hallgat a szüleire, akkor intézetben van a helye!
Könnyű kivülállóként ítélkezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!