Csak mert én igen.Én azon vagyok,hogy legyen bármennyire is rossz,MEG KELL TARTANI!Mi vállaltuk be,hogy lesz gyerekünk,hát maradjunk is itt.Elmondtam ezt egy ismerősömnek,aki le akar mondani a 15 éves fiáról.Szerintetek normális az ilyen?
soha ne ítélj senkiről, mert nem vagy az ő helyzetében
2013. febr. 6. 15:29
12/21 anonim válasza:
Alapvetően nem ítél el. Sőt, felnézek azokra, akik a nem kívánt gyermeket nem abortálják, hanem megszülik, és örökbe adják egy olyan családnak, akinek nem lehet gyermeke. De el tudom képzelni azt a helyzetet, amikor egy fiatal gyereknek az intézet vagy a nevelőszülők jobb helyet tudnak biztosítani. Azt viszont elítélem, aki pl. új kapcsolat miatt dobja el a gyerekét...
2013. febr. 6. 15:35
13/21 anonim válasza:
Normális, épp eszű gyerekről soha nem mondanék le.:) De ha agydaganatos lenne, vagy szellemi és értelmi fogyatékos... hát nem tartanám meg. Bocsánat attól, aki nem így látja. Az olyanokra semmi szükség nincsen.
De ha már van egy gyerekem, aki 15 éves, nyilván nem hagyom cserben!!!!!
2013. febr. 6. 15:52
14/21 anonim válasza:
Inkább adja meg neki a lehetőséget egy normális életre szerető szülők mellett, mint hogy elkaparja vagy egy kukába dobja.
2013. febr. 6. 16:26
15/21 anonim válasza:
Igazad van, az jobb, ha éhenhal egy egész család. Kérlek szépen, ez demagógia.
2013. febr. 6. 16:40
16/21 anonim válasza:
Ok az mindig van. De nem dönthetünk arról, hogy mi a legjobb, ha nem ismerjük az okot, és a helyzetet. Igen, valóban könnyebb azt mondani, hogy kész, vége, ennyi volt. De nem hiszem el, hogy ez a legjobb megoldás, hogy megszakítani a kapcsolatot a szülő és a GYEREK -mert még csak egy gyerekről van szó, aki nem tud még érett, komoly döntéseket hozni- között. És különben is mindig marad egy kapocs a szülő és a gyerek között bármi is történt. Én úgy gondolom, hogy nincs az a probléma, ami egy szülő, és egy gyermek közé állhatna, ha igazán szeretik egymást. Akármi legyen is az.
2013. febr. 6. 16:45
17/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem ítélem el, sőt ha az árvaházakban lévő csecsemőkrőllemondanának a szüleik, örökbe lehetne őket adni. Lenne egy szép családjuk, esélyük jobb jövőre, így maradnak az intézetben úgy, hogy a hajléktalanság szélén álló szüleik jó esetben meglátogatják őket fél évente.
2013. febr. 6. 17:32
18/21 anonim válasza:
a gyerek a szülő tükörképe. az ő nevelése. ha gond van vele, akkor a szülő cseszte el. mivel nem képes szembenézni a hibájával, így inkább eldobja, mintsem javítson a helyzeten.
nem tartom szép dolognak. sok zűrös tiniből válhat jó felnőtt. amúgy 3 évet ki lehet bírni, ha addig nem változik, akkor úgyis el lehet küldeni a szülői háztól. kegyetlen, de ezek tények.
2013. febr. 6. 17:35
19/21 anonim válasza:
Jézusom...Komolyan beszéltek?? Ha a fiatokról kiderül, hogy drogozik, akkor az intézetben a helye? Hát ez vicc. Bár aki így gondolkodik, annak a gyereke könnyen tévútra tér.
A szülő a hibás ha a gyereke drogozik. Persze könnyebb a genetikára fogni, mint bevallani, hogy valamit kvra elcsesztünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!